26.1 C
Athens

Ζεσούς για Σεμέδο: Ο Ρούμπεν ξέρει τι θέλω

Ο Ζόρζε Ζεσούς μίλησε για πρώτη φορά επίσημα για το ενδιαφέρον της Μπενφίκα για τον Ρούμπεν Σεμέδο, μετά τη νίκη των αετών επί της Μορεϊρένσε για το πρωτάθλημα Πορτογαλίας.

Μετά από τη διαφαινόμενη παραχώρηση του Ρούμπεν Ντίας στη Μάντσεστερ Σίτι, η Μπενφίκα θα κινηθεί για δύο στόπερ, με τον προπονητή της ομάδας της Λισαβόνας να κάνει ειδική αναφορά στις περιπτώσεις των Σεμέδο και Οταμέντι.

«Είμαι σχεδόν σίγουρος ότι ήταν το τελευταίο του ματς με την Μπενφίκα», είπε ο Ζεσούς για τον τον Ρούμπεν Ντίας, ενώ για τον αντικαταστάτη του τόνισε: «Με την αποχώρηση του Ρούμπεν πρέπει να πάρουμε δύο στόπερ. Υπάρχει το όνομα του Οταμέντι και θα ψάξω να βρω περισσότερες λεπτομέρειες γι’ αυτήν την περίπτωση.

Ο Οταμέντι είναι ένας παίκτης που ανήκει στη Μάντσεστερ Σίτι και έχει δείξει την αξία του στην Πόρτο, είναι ένας ένας παίκτης της εθνικής ομάδας και φυσικά μας αρέσει.

Ο παίκτης που θα έρθει θα πρέπει να είναι έμπειρος, όπως είναι ο Οταμέντι ή ο Σεμέδο, ο οποίος έχει συνεργαστεί μαζί μου έναν χρόνο και ξέρει τι θέλω».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς