30.9 C
Athens

Πάπας: Να συνδέσουμε την Ξάνθη με διάφορα μέρη του κόσμου

Ο Μπιλ Πάπας με προσωπική του δήλωση αναφέρθηκε στο μέλλον της Ξάνθης, τονίζοντας ότι θέλει να συνδέσει τον σύλλογο με διάφορα μέρη του κόσμου.

Παράλληλα, ο νέος πρόεδρος της Ξάνθης τόνισε ότι παρακολουθεί εδώ και καιρό την ομάδα, ενώ επισήμανε ότι αγαπά τον νέο του σύλλογο.

Αναλυτικά όσα αναφέρει:

«Αγαπητοί Φίλοι & Οικογένεια του ΑΟ Ξάνθη,

Είμαι στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώνω ότι επιτέλους, μαζί με τη συμβολή μιας δεμένης ομάδας υποστηρικτών της Ξάνθης, έχουμε εξασφαλίσει το μέλλον του Αθλητικού Ομίλου Ξάνθη ΠΑΕ. Παρακολουθώ εδώ και καιρό την ομάδα και εκτιμώ, τόσο τη σημασία αυτού του ιστορικού club, όσο και όλα αυτά που πρεσβεύει για την κοινωνία μας και για τους περήφανους οπαδούς μας.

Την ομάδα της Ξάνθης την αγαπώ. Είναι πραγματικά τιμή μου που αναλαμβάνω τη θέση του Προέδρου και ανυπομονώ για το συναρπαστικό μέλλον που έπεται.

Όπως είναι φυσικό, ο υποβιβασμός της ομάδας στη Super League 2 ήταν απογοητευτικός, ωστόσο δουλεύουμε σκληρά για να δημιουργήσουμε έναν ισχυρό πυρήνα συνεργατών, που θα μας οδηγήσει στην κορυφή. Ο Τάσος Γιαμουρίδης και η ομάδα επαγγελματιών, που περιλαμβάνει τον Φάνη Ουζουνίδη, τον Χρήστο Καραγκιοζέλη και τον Ανέστη Τσετινέ, θα αναλάβουν αυτή την ευθύνη υπό την καθοδήγησή μου.

Η Διοίκηση του ομίλου στηρίζεται:

*Σε κοινές & διαχρονικές αξίες
*Στη δημιουργία ενός μακροπρόθεσμα βιώσιμου ομίλου
*Στη φιλοσοφία της νίκης
*Στην πρόοδο και την εξέλιξη των νέων

Η ομάδα θα αποτελέσει έναν ποδοσφαιρικό προορισμό για φιλόδοξους παίκτες, αλλά και αναπόσπαστο κομμάτι της κοινότητας, η οποία θα είναι δίπλα μας σε αυτό το ταξίδι. Στόχος μας είναι να συνδέσουμε την Ξάνθη με διάφορα μέρη του κόσμου, αναδεικνύοντας το πάθος και τον ενθουσιασμό μας σε αυτή την προσπάθειά μας.

Σε αυτό το ταξίδι είμαστε όλοι μαζί και είμαστε αποφασισμένοι να εργαστούμε σκληρά για να επιστρέψει η ομάδα εκεί που ανήκει. Στην κορυφαία κατηγορία.

Το πρώτο μας επίτευγμα ήταν η ανακοίνωση του Tony Popovic, που αναλαμβάνει επικεφαλής του τεχνικού team. Με μεγάλη χαρά καλωσορίζουμε τον Tony στην οικογένεια της ομάδας και είμαστε δίπλα του για να χτίσουμε μαζί το μέλλον που θέλουμε. Στις επικείμενες εβδομάδες, καθώς πλησιάζουμε στην οριστικοποίηση μιας δυναμικής ομάδας με ισχυρά θεμέλια, θα ανακοινώσουμε πρόσθετες πρωτοβουλίες που υποστηρίζουν τους στόχους μας.

Αυτή είναι μια νέα αρχή και ανυπομονώ να ξεκινήσει η ποδοσφαιρική σεζόν με τους φιλάθλους μας παρόντες. Εξαιτίας του COVID-19 και των δύσκολων καταστάσεων που βιώνουμε, το ποδόσφαιρο θα διαδραματίσει σημαντικό ρόλο στην κοινωνία και την κοινότητά μας.

Σεβόμαστε και εκτιμούμε την ιστορία του συλλόγου και τη συμβολή του στην περιοχή. Δίνουμε την υπόσχεση να γεμίσουμε υπερηφάνεια τους φιλάθλους μας, αποτελώντας το παράδειγμα της σκληρής δουλειάς και πειθαρχίας.

Χτίζουμε την ομάδα που μας αντιπροσωπεύει. Ορμώμενοι από τις επιτυχίες του παρελθόντος, ξεπερνάμε τα εμπόδια και υποδεχόμαστε ένα μέλλον λαμπρό. Με την πίστη και την υποστήριξη των οπαδών, των παικτών, των συνεργατών και των ανθρώπων μας θα κατακτήσουμε την κορυφή.
Μαζί δημιουργούμε αναμνήσεις. Όπου κι αν παίζουμε. Σας καλωσορίζουμε στο νέο μας ταξίδι.

Με εκτίμηση,
Bill Papas, Πρόεδρος ΑΟΞ»

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς