26.1 C
Athens

ΠΑΟΚ: Χωρίς Μπίσεσβαρ και Σφιντέρσκι στον Βόλο

Με δύο απρόοπτα ταξιδεύει στον Βόλο ο ΠΑΟΚ για την αναμέτρηση με την ομάδα της Μαγνησίας. Ο Άμπελ Φερέιρα συμπεριέλαβε στην αποστολή τους Ουαγκέ και Τσόλακ για πρώτη φορά, ωστόσο άφησε εκτός τους Μπίσεσβαρ και Σφιντέρσκι που αντιμετωπίζουν μικροπροβλήματα τραυματισμών.

Θυμίζουμε πως ο Πορτογάλος δείχνει διάθεση να προχωρήσει σε ροτέισον ενόψει και του πολύ κρίσιμου παιχνιδιού της Τετάρτης κόντρα στην Κράσνονταρ στην Τούμπα, με φόντο μία θέση στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ.

Η ενημέρωση του ΠΑΟΚ: «Ο Ντιέγκο Μπίσεσβαρ έχει μία φλεγμονή στο μεγάλο δάχτυλο του αριστερού ποδιού και ο Κάρολ Σφιντέρσκι έχει ενοχλήσεις στον δεξί του ώμο μετά χτύπημα που δέχθηκε στη διάρκεια της προπόνησης.

Οι δύο παίκτες δεν θα είναι στη διάθεση του Αμπέλ Φερέιρα, ο οποίος όμως θα έχει μαζί του στο Πανθεσσαλικό Στάδιο τα δύο νέα μεταγραφικά αποκτήματα της ομάδας Μούσα Ουαγκέ και Αντόνιο Τσόλακ. Η τελευταία πρόβα της ομάδας πριν την αναμέτρηση κόντρα στον ΝΠΣ Βόλος περιελάμβανε δουλειά στο κομμάτι της τακτικής, μέσα από διάφορά παιχνίδια, ενώ έμφαση δόθηκε και στις στατικές φάσεις. Ο Ροντρίγκο Σοάρες συνέχισε το ατομικό του πρόγραμμα στο γήπεδο και το γυμναστήριο.

Μετά το τέλος της προπόνησης ο Πορτογάλος τεχνικός ανακοίνωσε την αποστολή της ομάδας, η οποία αποτελείται από τους: Πασχαλάκη, Ζίβκοβιτς, Μιχάι, Ίνγκασον, Βαρέλα, Κρέσπο, Λύρατζη, Ουαγκέ, Γιαννούλη, Μιχαηλίδη, Περέιρα, Εσίτι, Νινούα, Σβαμπ, Ελ Καντουρί, Πέλκα, Α. Ζίβκοβιτς, Βρακά, Τζόλη, Κούτσια, Τσόλακ».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς