16.9 C
Athens

Ολυμπιακός: Μάριν για Καπίνο και Βέρντερ

«Πολύ καλός για να είναι δεύτερος», είπε στους Γερμανούς για την απόκτηση του Καπίνο ο Μάρκο Μάριν και την μεταγραφή στη Βέρντερ του πρώην συμπαίκτη του στον Ολυμπιακό

Ο Μάρκο Μάριν μίλησε στους συμπατριώτες του και συγκεκριμένα στην ιστοσελίδα deichstube για την μεταγραφή του Καπίνο στη Βέρντερ Βρέμης, καθώς ήταν συμπαίκτες στον Ολυμπιακό.

«Ο Στέφανος πρέπει να προσαρμοστεί στη γερμανική πειθαρχία, όπως και τότε στη Μάιντς. Ελπίζω ότι αυτό θα γίνει γρήγορα. Είναι ένας καλός άνθρωπος που μπορεί να είναι διασκεδαστικός, αλλά είναι και πολύ φιλόδοξος. Είναι καλός τερματοφύλακας, με καλές αντιδράσεις και πολλή εμπειρία, αν και είναι μόλις 24 ετών. Στην πραγματικότητα ο Στέφανος είναι πολύ καλός για να είναι δεύτερος», είπε ο Μάριν και εξήγησε:

«Ναι έχω μιλήσει μαζί του και δεν υπάρχει πρόβλημα. Με ρώτησε για την Βέρντερ».

Ο Καπίνο μπήκε στον… πάγο από την διοίκηση του Ολυμπιακού πέρυσι και τον χειμώνα δόθηκε στην Νότιγχαμ Φόρεστ, η οποία τον πούλησε την Βέρντερ. Ανάλογη είναι η μοίρα του Μάριν, ο οποίος πριν τελειώσει η φετινή προετοιμασία μπήκε στο… ψυγείο και είναι θέμα χρόνου να αποχωρήσει από τους «ερυθρόλευκους».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς