20.8 C
Athens

ΑΕΚ: Με σύμμαχο την παράδοση απέναντι στη Σεντ Γκάλεν

Να επεκτείνει την καλή παράδοση των προκρίσεων εις βάρος ελβετικών ομάδων θα επιδιώξει η ΑΕΚ απόψε (21:30) με αντίπαλο τη Σεντ Γκάλεν.

Τις δύο φορές που βρέθηκε απέναντι σε σύλλογο από την Ελβετία, η Ένωση πήρε το εισιτήριο για την επόμενη φάση, τόσο το 1995 εναντίον της Σιόν (Κύπελλο Κυπελλούχων), όσο και τον Αύγουστο του 2003 κόντρα στη Γκρασχόπερς (Champions League) και τις δύο φορές πάντως επί ελληνικού εδάφους.

Η φετινή ιδιαιτερότητα της αναμέτρησης του γ΄ προκριματικού του Europa League έγκειται στο ότι πρόκειται για μονό αγώνα, κάτι που συμβαίνει για πρώτη φορά και αποτελεί συνέπεια του «συμπυκνωμένου» προγράμματος λόγω των επιπτώσεων του κορωνοϊού.

Ο Μάσιμο Καρέρα δεν μπορεί να υπολογίζει στον τιμωρημένο Έλντερ Λόπες και τον Κώστα Γαλανόπουλο που βρίσκεται στο στάδιο της αποθεραπείας, ωστόσο θα έχει στη διάθεσή του τον νεοαποκτηθέντα Λιβάι Γκαρσία, που αναμένεται να πραγματοποιήσει το ντεμπούτο του, ενώ επιστρέφει στο χώρο του κέντρου ο Νέναντ Κρίστιτσιτς, ο οποίος απουσίασε από το ματς πρωταθλήματος με τον Παναιτωλικό.

Οι πιθανές συνθέσεις:
ΣΕΝΤ ΓΚΑΛΕΝ (Πέτερ Τσάιντλερ): Ατί Ζιγκί, Μουχέιμ, Στεργίου, Φαζλίγι, Κραούτσι, Κιντίγια, Στίλχαρτ, Γκέρτλερ, Αντρέ Ριμπέιρο, Ντουά, Γκιγεμενό

ΑΕΚ (Μάσιμο Καρέρα): Τσιντώτας, Μπακάκης, Τσιγκρίνσκι, Σβάρνας, Ινσούα, Σιμόες, Κρίστιτσιτς, Μάνταλος, Γκαρσία, Λιβάγια, Ολιβέιρα

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς