19.7 C
Athens

«Ο Κροάτης Μπόρνα Σόσα για Ολυμπιακό και Γουέστ Μπρομ»

Στον Ολυμπιακό το μόνο που σκέφτονται εδώ και μερικές μέρες είναι ο αγώνας με την Ομόνοια, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι οι μεταγραφικές υποθέσεις δεν προχωρούν.

Ο Πέδρο Μαρτίνς θέλει να αποκτήσει ένα ακόμη αριστερό μπακ, καθώς μόνο με τον Χοσέ Χολέμπας η σεζόν δεν… βγαίνει.

Ο Ματέους Ρέις εμφανίζεται να είναι πολύ κοντά στο να αγωνίζεται τη νέα σεζόν στους Ερυθρόλευκους, ωστόσο Μέσα του εξωτερικού βάζουν στο κόλπο έναν ακόμη παίκτη.

Ο λόγος για τον Μπόρνα Σόσα, ο οποίος από το 2018 αγωνίζεται στην Στουτγκάρδη, ενώ είναι και διεθνής με την Κ-21 της Κροατίας.

Σύμφωνα, λοιπόν, με τα όσα μεταφέρονται από το εξωτερικό, ο Ολυμπιακός και η Γουέστ Μπρομ ενδιαφέρονται για την απόκτηση του 22χρονου αριστερού μπακ, ο οποίος έχει και επιθετικές αρετές στο παιχνίδι του, αλλά η υπόθεσή του μόνο εύκολη δεν μπορεί να χαρακτηριστεί.

Η γερμανική ομάδα είχε δαπανήσει το 2018 6 εκ. ευρώ για να αποκτήσει τον Σόσα από την Ντιναμό Ζάγκρεμπ.

Με τη φανέλα της Στουτγκάρδης αγωνίστηκε σε 12 παιχνίδια στο πρωτάθλημα της Bundesliga 2 και σε ένα στο Κύπελλο μετρώντας ένα γκολ και τρεις ασίστ, ενώ φέτος αγωνίζεται στην πρώτη κατηγορία του γερμανικού ποδοσφαίρου, αλλά δεν έχει σημειώσει κάποια εμφάνιση μέχρι στιγμής.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα transfermarkt η χρηματιστηριακή του αξία ανέρχεται στα 2 εκ. ευρώ, ενώ τον Ιανουάριο είχε εκφράσει το ενδιαφέρον της και η Ρόμα για την απόκτησή του αλλά τελικά η υπόθεση δεν προχώρησε.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς