18.2 C
Athens

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Επιστρέφει ο… Ντέιβερσον

Στη Βραζιλία επαναφέρουν στο προσκήνιο το όνομα του επιθετικού της Παλμέιρας, Ντέιβερσον, για τον Ολυμπιακό, αν και τη «βερδάο» ανέλαβε ο Σκολάρι

Το πρώτο πράγμα που ζητάει ο Πέδρο Μαρτίνς είναι η έλευση ενός κεντρικού χαφ στον Ολυμπιακό, όμως οι Βραζιλιάνοι επαναφέρουν το όνομα του Ντέιβερσον για την επίθεση των «ερυθρόλευκων».

Ο 27χρονος επιθετικός της Παλμέιρας με μεγάλη θητεία στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο, όπου έκανε αίσθηση στην Πριμέρα Ντιβισιόν παραμένει αμφίβολο αν θα παραμείνει, παρά την έλευση του Λουίς Φελίπε Σκολάρι στον πάγκο της ομάδας του.

Ο Φελιπάο έδωσε μια πρώτη ευκαιρία στον Ντέιβερσον στο παιχνίδι με την Μπαϊα και τον ξεκίνησε βασικό και μάλιστα θα έπαιζε όλο το ματς (0-0), όμως στις καθυστερήσεις ο Ντέιβερσον αποβλήθηκε με κόκκινη κάρτα.

Κάτι δεν του πηγαίνει καλά του Βραζιλιάνου σέντερ φορ στη «βερδάο» και στην πατρίδα του δε θεωρούν απίθανο να αποχωρήσει. Βεβαίως, από τον Ολυμπιακό τονίζουν ότι αν δεν παραχωρηθεί ο Καρίμ Ανσαριφάρντ δεν πρόκειται να έρθει άλλος επιθετικός και όλοι αντιλαμβάνονται τους λόγους.

Το πρόβλημα στον Ολυμπιακό είναι αριθμητικό κατά βάση, δηλαδή υπάρχουν 3 κεντρικοί επιθετικοί (Καρίμ, Γκερέρο, Μάνος), αλλά και δεν είναι δυνατό να δαπανηθούν τόσα χρήματα για άλλον έναν χωρίς να υπάρξει κάποια πώληση.

Στο αγωνιστικό σκέλος πάντως, ο Μαρτίνς έχει ζητήσει ένα διαφορετικό τύπου σέντερ φορ, ο οποίος να μπορεί να παίξει με πλάτη στην άμυνα και ο ύψους 1,87 Ντέιβερσον, ο οποίος είναι και ταχύς μπορεί να καλύψει τις απαιτήσεις του Πορτογάλου τεχνικού.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς