17.3 C
Athens

Tέλος από τα «Αποκαλυπτικά» η Αλεξάνδρα Τσόλκα – Αποχαιρέτησε τους πάντες πλην Φουρθιώτη

Η διευκρίνιση για το λόγο που συνέβη αυτό, που δεν έπεισε κανέναν

Μπορεί η εκπομπή «Αποκαλυπτικά» να ξεκινήσει κανονικά στις 8 Σεπτεμβρίου, χάρη στην προσωρινή διαταγή στα ασφαλιστικά μέτρα που έχει κερδίσει ο Μένιος Φουρθιώτης, χωρίς βεβαίως να ξέρει αν αυτό το ξεκίνημα θα έχει και συνέχεια, το βέβαιο ωστόσο είναι πως δεν θα βρίσκεται στο πάνελ της εκπομπής η Αλεξάνδρα Τσόλκα.

Ο ίδιος την αποχαιρέτησε μέσα από την εκπομπή του, υποστηρίζοντας πως η γνωστή δημοσιογράφος πήρε απόφαση ζωής να μετακομίσει στις ΗΠΑ, το περίεργο ωστόσο είναι πως η ίδια η Αλεξάνδρα Τσόλκα δεν έχει αναφέρει κάτι τέτοιο, παρόλο που σε μήνυμά της επισήμανε πως η τηλεόραση αποτελεί παρελθόν για την ίδια.

Η δημοσιογράφος αποχαιρέτησε τους συνεργάτες της στην εκπομπή «Αποκαλυπτικά», τόσο αυτούς που βρίσκονταν μπροστά όσο και αυτούς που βρίσκονταν πίσω από τις κάμερες με ένα συγκινητικό μήνυμα και ένα «ευχαριστώ».

Τους ανέφερε έναν προς έναν, αλλά το αξιοπερίεργο είναι ότι δεν ανέφερε καθόλου τον Μένιο Φουρθιώτη!

Η δημοσιογράφος δεν έκανε καμία αναφορά στον παρουσιαστή της εκπομπής, γεγονός που προκάλεσε πολλά ερωτηματικά. Η Αλεξάνδρα Τσόλκα σημείωσε ακόμη ότι αποχωρεί τελείως από την τηλεόραση.

Αναλυτικά όσα έγραψε:

«Γνώρισα και ευτυχισμένους πανελίστες! Πέντε χρόνια μετά τη συμμετοχή μου στην εκπομπή ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΑ έφτασε η ώρα της αποχώρησης. Στις δυο τελευταίες εκπομπές της χρονιάς δε θα σας πω αντίο, αλλά σας λέω από εδώ ευχαριστώ για το ότι ήσασταν συνταξιδιώτες. Πότε με κριτικές, κάποτε με τρυφερόλογα και συχνά επικριτικά.

Αν και ποτέ δε λες ποτέ, θεωρώ πως η κάθε μου εμφάνιση στην τηλεόραση τελειώνει εδώ. Και δεν θέλω άλλο και δεν με θέλει άλλο. Σας φιλώ, να προσέχετε και φιλιά στα άλλα παιδιά στο σπίτι…

Σ.σ: Γωγώ, Ελπίδα, Νάνσυ, Γιώργο, Λάμπρο, Φαίη, Εύη, Σφοντίλω, λατρεμένη μου Βάσω, Αλίκη, Πάρη, ΑΕΚτζή, Αρη Λυχναρά, Δούκα της Νάξου, Μαράκι τετραπέρατο, Μένια, Χριστιάννα, Τζοάννα, υπέροχες, μικρό μου πολιτικομηχανικάκι – δηλαδή Μυρτούλι μου, καλλιεργημένε μου Κύπριε Σταύρο, κύριε Γιάννη στο κυλικείο, εξαίσιε Αλέξανδρε με τη φωνάρα σου, Κωστάκη μου με τα μαλλιά μερακλή, που με έκανες απο κασίδα άνθρωπο, εσείς καλοπαίδια στην είσοδο, σε όλους μεγαλο ευχαριστώ και πάντα θα ’στε στην καρδιά μου σε ένα ξέφωτο. Και τα πάμε ναι; Πάμε για άλλα και χρώμα δεν αλλάζουνε τα μάτια… ΕΞΟΔΟΣ

Σ.σ 2: Και φυσικά τον Νάσαρο Γουμενίδη και την grande dame κυρία Χριστίνα και την Μάρτζυ μου, το πιο ωραίο κορίτσι…

Η διευκρίνιση για τον Μένιο Φουρθιώτη που δεν έπεισε

Το «αντίο» της όπως είναι φυσικό σχολιάστηκε και ιδιαίτερα η μη αναφορά του ονόματος του Μένιου Φουρθιώτη.

Ωστόσο, η δημοσιογράφος με προσωπικό της μήνυμα στον πρώην συνεργάτη της στο Alter, Χάρη Λεμπιδάκη, το οποίο εκείνος δημοσιοποίησε, υποστήριξε πως αυτό συνέβη επειδή τον Μένιο Φουρθιώτη τον είδε από κοντά και μίλησαν.

«Χάρη μου, έχω ήδη διευκρινίσει πως αποχαιρέτησα εκείνους που δεν μπόρεσα να απο κοντά και αγαπώ. Τον Μένιο τον είχα δει και είχαμε μιλήσει αρκετά πριν από την απόφασή μου αυτή. Και σε διαβεβαιώ πως όλα αυτά τα χρόνια και στη συγκεκριμένη φάση, είχε σεβασμό σε εμένα που δε μου έχουν επιδείξει σε άλλες συνεργασίες μου», ανέφερε.

Το θέμα όμως είναι πως η απάντησή της δεν έπεισε. Κι αυτό γιατί ακόμα κι αν τον είχε δει από κοντά σε μια τέτοια λεπτομερή αναφορά θα έπρεπε να τον αναφέρει ή έστω να επισημάνει ότι οι δυο τους έχουν πει ήδη. Από την άλλη, η Αλεξάνδρα Τσόλκα είναι μια ιδιαίτερα έμπειρη δημοσιογράφος που γράφει πολύ προσεκτικά. Δεν θα ήταν δυνατόν ούτε να ξεχάσει να αναφέρει το συγκεκριμένο όνομα, ούτε να μη γνωρίζει ότι αυτή η απουσία αναφοράς θα σχολιαστεί.

Ηταν λοιπόν «βελούδινο» αυτό το διαζύγιο ή όχι; Ισως κάποια στιγμή να μάθουμε…

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς