21.7 C
Athens

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Εξετάζει Μπέιλ, Ντάγκλας Κόστα και Πέρισιτς

Η υπόθεση του Τζέιντον Σάντσο δεν θα προχωρήσει για τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, καθώς οι «κόκκινοι διάβολοι» δεν μπόρεσαν να έρθουν σε συμφωνία με την Μπορούσια Ντόρτμουντ.

Η ομάδα του όλε Γκούναρ Σόλσκιερ προσπάθησε πάρα πολύ να κάνει δικό της τον Σάντσο, αλλά η γερμανική ομάδα ζητούσε 120 εκ. ευρώ, ένα ποσό που η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δεν μπορεί να διαθέσει τη συγκεκριμένη χρονική στιγμή.

Σύμφωνα με την Telegraph, η Γιουνάιτεντ είναι έτοιμη να αποσύρει το ενδιαφέρον της για την απόκτηση του διεθνή Άγγλου εξτρέμ και να στραφεί σε άλλες περιπτώσεις.

Μέσα σε αυτές είναι και τα ονόματα των Γκάρεθ Μπέιλ, Ντάγκλας Κόστα και Ιβάν Πέρισιτς, με την αγγλική ομάδα να έχει θέσει ως προτεραιότητα των Ουαλό σούπερ σταρ της Ρεάλ Μαδρίτης.

Οι σχέσεις του Μπέιλ με τη διοίκηση της «Βασίλισσας» έχουν έρθει σε οριστική ρήξη.

Από εκεί και πέρα, ο Ντάγκλας Κόστα δεν υπολογίζεται από τον Αντρέα Πίρλο και ο Ιταλός τεχνικός έχει βάλει… πωλητήριο στον Βραζιλιάνο άσο.

Τέλος υπάρχει και η περίπτωση του Πέρισιτς, καθώς ο Κροάτης επέστρεψε στην Ίντερ μετά από τον δανεισμό του στην Μπάγερν Μονάχου, αλλά δεν έχει αποφασιστεί ακόμα το μέλλον του.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς