21.4 C
Athens

«Εμφύλιος» στους οργανωμένους από τη δήλωση Γιαννακόπουλου!

Μετά τη δήλωση Γιαννακόπουλου «σιωπά η λαλίστατη Θ13», πάνε για εμφύλιο «Γιαννακοπουλικοί» και «Αλαφουζικοί»

Εγώ η «θεία» Polly των PEAKY BLINDERS έμαθα ότι επίκειται «εμφύλιος» πόλεμος στη Θ13. Έρχεται μέχρι να πεις κίμινο. Ο «αδελφός» θα βαράει τον «αδερφό», έτσι όπως έχει καταντήσει ο Παναθηναϊκός.

Στην ανακοίνωσή του ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος, αυτή στην οποία επιτίθεται εναντίον του Αλαφούζου χαρακτηρίζοντάς τον νταβατζή και ό,τι χειρότερο στην ιστορία του Παναθηναϊκού, τα βάζει και με τη Θ13!

«Η μέχρι χτες λαλίστατη», λέει ο Γιαννακόπουλος, ότι δεν μιλάει. Γιατί δεν μιλάει; Διότι είχανε μαζί την «Παναθηναϊκή Συμμαχία». Άρα, λέει ο Δημήτριος, η Θ13 δεν μιλάει γι αυτόν ακριβώς το λόγο.

Άλλοι έγραψαν ότι τα εισιτήρια τα πουλούσαν με καπέλο και τα παραπανίσια χρήματα πήγαιναν στο κοινό ταμείο. Άσχετα, τώρα που οι κακεντρεχείς λένε ότι το χρήμα το παντελόνιαζαν οι οργανωμένοι, αυτοί τους οποίους ο Γιαννακόπουλος καταγγέλει ότι δεν μιλούν.

Τι θα γίνει αύριο με τους οργανωμένους; Μία μικρή οικογένεια είναι όλοι τους. Ο καθένας ξέρει ποιος ήταν στην επιτροπή… ταμείου της Παναθηναϊκής Συμμαχίας. Όλοι ξέρουν. Θα τολμήσουν αυτοί που ήταν «κολλητοί» με τον Αλαφούζο να ξαναπάνε στην κερκίδα; Δύσκολο.

Αν πατήσουν το πόδι τους, οι άλλοι, που έμειναν στην απ’ έξω, τους έχουν σταμπάρει. Και πως θα τους… καλοδεχτούνε; Αυτό φοβούνται και οι μεν και οι δε. Οι μεν είναι άτυπα με τον Αλαφούζο, αυτοί οι εκατό- διακόσιοι που είχαν μαζί το ταμείο και οι άλλοι με το Δημητράκη.

Κι απ’ ό,τι μαθαίνω, ψήνεται κατάσταση κι ο Θεός να βάλει το χέρι του. Διότι κάθε εμφύλιος είναι πολύ πιο άγριος από έναν κανονικό πόλεμο.

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς