21.7 C
Athens

Βίτορ: Τα πάντα είναι απρόβλεπτα, το πλεονέκτημα στην Μπενφίκα

Ο Μιγκέλ Βίτορ μίλησε για τον αγώνα του ΠΑΟΚ με την Μπενφίκα για τον τρίτο προκριματικό γύρο του Champions League.

Ο πρώην κεντρικός αμυντικός του «δικέφαλου» αναφέρθηκε στο παιχνίδι των δύο ομάδων στην Τούμπα και ουσιαστικά έχρισε ως φαβορί την Μπενφίκα, μιας και το γήπεδο του ΠΑΟΚ δεν θα έχει φιλάθλους μέσα και έτσι οι Θεσσαλονικείς θα χάσουν μερική από τη δυναμική τους.

Συγκεκριμένα ανέφερε:

«Είναι αλήθεια, η Μπενφίκα και ο ΠΑΟΚ συναντιούνται ξανά, είναι κάτι σαν παράδοση. Και όπως και την προηγούμενη φορά, το 2018, η Μπενφίκα ξεκινάει από θέση φαβορί για την πρόκριση.

Φυσικά, υπάρχουν ειδικές συνθήκες, τόσο γιατί η πρόκριση θα κριθεί σε ένα παιχνίδι όσο και λόγω της κατάστασης με τον κορωνοϊό, ενώ δεν πρέπει να ξεχνάμε πως οι ομάδες είχαν λιγότερο χρόνο στη διάθεσή τους να προετοιμαστούν, εξαιτίας της διακοπής για τις εθνικές ομάδες.

Για τον ΠΑΟΚ, ήταν πάντα ένα πλεονέκτημα να παίζει μπροστά στους οπαδούς του. Αυτό ισχύει για όλες τις ομάδες, αλλά ακόμα περισσότερο στη Θεσσαλονίκη, εξαιτίας και της ατμόσφαιρας που υπάρχει στην πόλη γενικότερα. Η προσδοκία ότι ο ΠΑΟΚ θα μπορέσει να φτάσει για πρώτη φορά στους ομίλους του Champions League, είναι σίγουρο ότι θα δημιουργήσει μια ατμόσφαιρα τρέλας, η οποία θα μπορούσε να κάνει τον ΠΑΟΚ να ξεπεράσει τον εαυτό του.

Ωστόσο, χωρίς κόσμο στις κερκίδες, είναι ένα πλεονέκτημα για την Μπενφίκα, παρά το μειονέκτημα πως η πρόκριση κρίνεται σε ένα παιχνίδι, το οποίο καθιστά τα πάντα πιο απρόβλεπτα».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς