22.9 C
Athens

ΟΦΗ – Παναιτωλικός 1-1: Προβλημάτισαν οι Κρητικοί πριν από τον Απόλλωνα

Ο ΟΦΗ λίγες μέρες πριν από το ευρωπαϊκό του παιχνίδι με τον Απόλλωνα Λεμεσού, αγωνίστηκε με τον Παναιτωλικό στην πρεμιέρα της Super League και ήρθε ισοπαλία 1-1, σε έναν αγώνα που καμία ομάδα δεν εντυπωσίασε με την εμφάνισή της.

Το πρώτο ημίχρονο δεν είχε πολύ δράση, με τον Παναιτωλικό, ωστόσο, να είναι αυτός που… χαμογέλασε, καθώς στις καθυστερήσεις με πέναλτι του Φράνκο Μάζουρεκ άνοιξε το σκορ.

Μάλιστα, μέχρι εκείνο το σημείο ο Παναιτωλικός φαινόταν να πατά καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο έχοντας την πλειοψηφία των φάσεων.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι Κρητικοί αντέδρασαν κάπως, και κατάφεραν με τον Νέιρα να ισοφαρίσουν σε 1-1 στο 60ό λεπτό.

Στα τελευταία τριάντα λεπτά του αγώνα δεν άλλαξε τίποτα και ο ΟΦΗ έμεινε στο 1-1 με τον Παναιτωλικό σε ένα παιχνίδι που σίγουρα θα θέλουν να ξεχάσουν άμεσα και οι δύο ομάδες.

ΟΦΗ (Σίμος): Βάτερμαν, Μαρινάκης, Βούρος (Ουές 74′), Γιαννούλης, Κοροβέσης, Σακόρ (Νέιρα 53′), Στάικος, Σαρδινέρο, Βαζ (Γρίβας 79′), Ναμπί (Μεγιάδο 53′), Φιγκεϊρέδο (Γκαρκγαλατζίδης 74′).

Παναιτωλικός (Χάβος): Κνετ, Κωνσταντόπουλος, Καρασαλίδης, Λιάβας, Τζανακάκης (Ντουάρτε 73′), Βάντερσον, Τσιγγάρας (Ταχάρ 87′), Ντάλσιο, Μάζουρεκ (Μεντόσα 86′), Ματσόλα (Βέργος 81′).

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς