20.2 C
Athens

Επιμένουν οι Πορτογάλοι: Κεϊρός, ο αντι-Σεμέδο στον Ολυμπιακό

Ο 21χρονος στόπερ βρίσκεται ψηλά στη λίστα του Ολυμπιακού σύμφωνα με την A BOLA. Καμία πρόταση ακόμα στην Πόρτο για τον κεντρικό αμυντικό που την περασμένη σεζόν έπαιξε δανεικός στη Μουσκρόν

Εφόσον επιβεβαιωθούν τα πορτογαλικά δημοσιεύματα που θέλουν τον Ρούμπεν Σεμέδο να αποχωρεί από τον Ολυμπιακό με προορισμό την Μπενφίκα, τότε θα πρέπει να θεωρείται δεδομένο πως οι Ερυθρόλευκοι θα κινηθούν για βασικό κεντρικό αμυντικό.

Τις τελευταίες ώρες πληθαίνουν στην Πορτογαλία τα ρεπορτάζ που θέλουν τον Ολυμπιακό να κυνηγά την περίπτωση του Ντιόγκο Κεϊρός, του ταλαντούχου διεθνή (με τις μικρές εθνικές της Πορτογαλίας) στόπερ της Πόρτο.

Ο 21χρονος διατηρεί συμβόλαιο με τους Δράκους μέχρι το 2023 και την περασμένη σεζόν στη Μουσκρόν (ως δανεικός) κατέγραψε 19 συμμετοχές και σημείωσε 1 γκολ. Η ρήτρα αποδέσμευσης του ανέρχεται στα 25.000.000 ευρώ και η Πόρτο τον παραχωρεί εκ νέου δανεικό.

Η A BOLA τονίζει σε δημοσίευμα της πως ο Ολυμπιακός κινείται για τον παίκτη, ο οποίος σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ, βρίσκεται πολύ ψηλά στη λίστα των Ερυθρολεύκων, χωρίς ωστόσο ακόμα να έχει κατατεθεί κάποια πρόταση.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς