15 C
Athens

NBA: Εκπληκτικοί οι Σέλτικς, στο νήμα οι Κλίπερς

Μία νίκη μακριά από την πρόκριση στον τελικό της Ανατολικής Περιφέρειας βρίσκονται οι Σέλτικς, νικώντας τους Τορόντο Ράπτορς με 111-89, ενώ και οι Κλίπερς εμφανίστηκαν αισθητά καλύτεροι από το Game 2 και νίκησαν τους Νάγκετς με 113-107.

Οι Λος Άντζελες Κλίπερς δυσκολεύτηκαν πάρα πολύ κόντρα στους πολύ σκληρούς Ντένβερ Νάγκετς, αλλά με τον Πολ Τζορτ να κάνει επιτέλους ένα καλό παιχνίδι (32 π) μπόρεσαν να πάρουν την πολυπόθητη νίκη.

Μαζί με τον Τζορτζ πολύ καλός ήταν και ο Λέοναρντ, ο οποίος σημείωσε 23 πόντους και μάζεψε 14 ριμπάουντ. Από πλευράς Νάκετς, ο Νίκολα Γιόκιτς ήταν ο κορυφαίος των Νάγκετς με 32 πόντους, 12 ριμπάουντ και 8 ασίστ.

Ακόμη, τα ξημερώματα της Τρίτης αγωνίστηκαν και οι Σέλτικς με τους Ράπτορς και η ομάδα του Μπραντ Στίβενς δεν είχε κανένα απολύτως πρόβλημα να πάρει μία άνετη νίκη.

Μάλιστα, από το πρώτο ημίχρονο του αγώνα οι Σέλτικς έδειξαν τις άγριες διαθέσεις τους, μιας και προηγήθηκαν με 27 πόντους (62-35).

Κορυφαίος για τους «κέλτες» ήταν ο Τζέιλεν Μπράουν, ο οποίος σταμάτησε στους 27 πόντους, ενώ πολύ καλή παρουσία είχαν και οι Κέμπα Γουόκερ (21 π, 7 ασ) – Τζέισον Τέιτουμ (18 π, 10 ριμπ).

Δείτε τα highlights των αγώνων:

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς