27.5 C
Athens

«Και ο Ολυμπιακός για Τααράμπτ, 10 εκ. ευρώ ζητά η Μπενφίκα»

Ο μεταγραφικός σχεδιασμός του Ολυμπιακού συνεχίζεται, με τον Πέδρο Μαρτίνς να εξετάζει την αγορά για την ενίσχυση του ρόστερ της ομάδας του.

Χθες έκανε την εμφάνισή του ρεπορτάζ της «tuttomercatoweb», το οποίο συνέδεε τον Αντέλ Τααράμπτ με τον Ολυμπιακό, γεγονός που επιβεβαίωσε με δημοσίευμά της η A Bola, αποκαλύπτοντας παράλληλα το ποσό που θέλει η Μπενφίκα για να τον παραχωρήσει.

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει η πορτογαλική ιστοσελίδα, οι «αετοί» της Λισαβόνας ζητούν τουλάχιστον 10 εκ. ευρώ για να συμφωνήσουν στην παραχώρηση του Τααράμπτ. Η A Bola αναφέρει πως εκτός από τον πρωταθλητή Ελλάδας, για την απόκτησή του ενδιαφέρονται ακόμα οι Σαμπντόρια, Φιορεντίνα και Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης.

Η υπόθεση του Μαροκινού μόνο εύκολη δεν μπορεί να θεωρηθεί για τον Ολυμπιακό και ειδικά μετά από την αποκάλυψη των απαιτήσεων της πορτογαλικής ομάδας το ενδεχόμενο να κινηθεί η ομάδα του Πειραιά για τον Τααράμπτ μοιάζει απίθανο.

Ο Μαροκινός μέσος έχει χρηματιστηριακή αξία 5.5 εκ. ευρώ, ενώ την περυσινή σεζόν, ο Τααράμπτ αγωνίστηκε σε 38 παιχνίδια με την Μπενφίκα, σημείωσε ένα γκολ και μοίρασε τρεις ασίστ.

Δείτε το δημοσίευμα:

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς