22.8 C
Athens

«Εξετάζει Τααράμπτ ο Ολυμπιακός»

Ο Ολυμπιακός συνεχίζει τον μεταγραφικό του σχεδιασμό ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου και εξετάζει αρκετές περιπτώσεις παικτών για να ενισχύσει το ρόστερ του.

Σημερινό δημοσίευμα του «tuttomercatoweb» αναφέρει ότι οι Ερυθρόλευκοι κινούνται για την απόκτηση του Μαροκινού χαφ, Αντέλ Τααράμπτ, αλλά η περίπτωσή του δεν είναι καθόλου εύκολη.

Από τη μία υπάρχουν και άλλες ομάδες που βολιδοσκοπούν τον παίκτη, με τη Σαμπντόρια και τη Ζενίτ να έχουν δείξει το ενδιαφέρον τους.

Από την άλλη, αγκάθι για τον Ολυμπιακό είναι και το οικονομικό, αφού ο Τααράμπτ δεσμεύεται με συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2022, το οποίο του αποφέρει κάτι περισσότερο από 2.5 εκ. ευρώ τον χρόνο.

Μάλιστα, ο Μαροκινός μέσος έχει χρηματιστηριακή αξία 5.5 εκ. ευρώ και όπως γίνεται αντιληπτό μία τέτοια μεταγραφή θα κόστιζε στον Ολυμπιακό πάρα πολύ ακριβά.

Την περυσινή σεζόν, ο Τααράμπτ αγωνίστηκε σε 38 παιχνίδια με την Μπενφίκα και σημείωσε ένα γκολ και μοίρασε τρεις ασίστ.

Να σημειώσουμε ότι για τον Μαροκινό η Τότεναμ είχε βγάλει από τα ταμεία της 4 εκ. ευρώ το 2007 για να τον αποκτήσει από τη Λενς, όταν ήταν ακόμη 18 χρονών.

Δείτε το δημοσίευμα:

Τααράμπτ

Δείτε τον εν δράση:

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς