21.5 C
Athens

Δεν θα ερχόταν τρέχοντας ο Κολίνα αν έπαιρνε τα 22 χιλιάρικα του Περέιρα;

Ο Ανδρέας Σερεβέτας γράφει για τον αδιανόητο μισθό του Περέιρα και δηλώνει βέβαιος πως με αυτά τα χρήματα, ο διάσημος Ιταλός δεν θα έλεγε «όχι» στην ΕΠΟ...

Η είδηση σόκαρε τους ρέφερι και όσους ασχολούνται με τον χώρο της διαιτησίας. Ο πιο αναγνωρίσιμος διαιτητής όλων των εποχών παραιτήθηκε από την επιτροπή διαιτησίας της UEFA. Ο Κολίνα δεν θα ορίζει πλέον τους διαιτητές στα παιχνίδια του Champions League, του Europa League, στην προκριματική και στην τελική φάση του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος ποδοσφαίρου. Δεν θα αποφασίζει ποιος διαιτητής θα προβιβάζεται στις διαιτητικές κατηγορίες της ευρωπαϊκής ποδοσφαιρικής συνομοσπονδίας. Μετά από δέκα χρόνια παρουσίας στο κορυφαίο διοικητικό επίπεδο της ευρωπαϊκής διαιτησίας δίνει την σκυτάλη στον Ροσέτι.

Ο Κολίνα παραμένει βέβαια στην FIFA. Αυτό δεν τον εμποδίζει να εργαστεί παράλληλα σε ομοσπονδία. Το έχει κάνει στο παρελθόν. Στην Ουκρανία. Γιατί να μην το επαναλάβει; Επαγγελματίας είναι. Αν κάποιος του προσφέρει δυνατό συμβόλαιο ενδεχομένως να τον …ψήσει.

Εγώ αν ήμουν ο πρόεδρος της ΕΠΟ θα είχε ήδη επικοινωνήσει μαζί του. Πόσα παίρνει ο Περέιρα τον μήνα; Σύμφωνα με δημοσιεύματα 22 χιλιάρικα. Σε ευρώπουλα. Τα διπλάσια θα έδινα στον καραφλό. Τους άλλους θα τους άφηνα στο αεροδρόμιο. Τους δικούς μας θα τους έβαζα να του κάνουν αέρα. Δεν θα ερχόταν ο Ιταλός με αυτό το ποσό; Ακόμα και για 22 χιλιάρικα; Τρέχοντας. Άλλωστε είναι λάτρης της Ελλάδας. Θα βρίσκεται δίπλα στην χώρα του.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς