16.6 C
Athens

Γιαννούλης: Στο Καραϊσκάκη έγιναν πράγματα που μας πήγαν πολλά χρόνια πίσω

Ο Δημήτρης Γιαννούλης παραχώρησε μία εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στο PAOK TV και αναφέρθηκε στα επεισόδια που είχαν γίνει στο Καραϊσκάκη μεταξύ αστυνομίας και μερίδα οπαδών. Ο αριστερός μπακ του ΠΑΟΚ τα χαρακτήρισε… πρωτόγνωρα όλα αυτά και υποστήριξε πως ελπίζει να μην ξανασυμβούν σε κανένα γήπεδο αυτά που συνέβησαν.

Αναλυτικά όσα είπε: «Συνέβησαν κάποια γεγονότα τα οποία δεν είναι ωραίο να συμβαίνουν στο ποδόσφαιρο. Ήταν κάτι πρωτόγνωρο για εμένα. Πολύ περίεργο, να τρέχω για να μπω στα αποδυτήρια για να μην πετύχω συμπλοκές μπροστά μου αστυνομικών με άλλους ανθρώπους που και σήμερα δεν γνωρίζω ποιοι ήταν. Ήταν κάτι πρωτόγνωρο, μας πήγε πολλά χρόνια πίσω αυτό που είδα και έζησα αλλά ελπίζω να μην ξανασυμβεί σε κανένα γήπεδο και σε καμία χώρα.

Με επηρέασε θετικά σε ένα βαθμό, ότι με πείσμωσε και πως θα μπω στον αγωνιστικό χώρο να δώσω τον καλύτερο μου εαυτό, να κερδίσω και να δείξω ότι αυτά τα γεγονότα δεν έχουν θέση στο ποδόσφαιρο και όχι μόνο δεν μας επηρέασαν αρνητικά αλλά μπήκαμε για να κερδίσουμε. Φέραμε ισοπαλία, ήμασταν αρκετά καλοί αλλά αυτά τα γεγονότα δεν πρέπει να γίνονται».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς