27.7 C
Athens

Προβλημάτισε ο Παναθηναϊκός, φιλική ήττα με 1-0 από τη Λαμία

Στο τρίτο του φιλικό παιχνίδι επί εποχής Ντάνι Πογιάτος, ο Παναθηναϊκός γνώρισε φιλική ήττα στο προπονητικό κέντρο του Κορωπίου από τη Λαμία (1-0) και το τριφύλλι προβλημάτισε με την εικόνα που παρουσίασε. Μπορεί κόντρα στον ΟΦΗ να πήρε τη νίκη, ωστόσο και εκεί έδειξε αρκετά αρνητικά στοιχεία. Ασφαλώς και πρόκειται για μία νέα ομάδα, αλλά τα πρώτα δείγματα δεν ήταν ιδιαίτερα ενθαρρυντικά.

Μόλις στο 7′, η Λαμία έχασε χρυσή ευκαιρία να βρει δίχτυα με τον Καραμάνο που επωφελήθηκε από το λάθος του Φακούντο Σάντσες, αλλά ο Βέλεθ πρόλαβε και έδιωξε αποτελεσματικά σε κόρνερ. Στο 36′ ο Ρόμανιτς έχασε νέα ευκαιρία για τους φιλοξενούμενους, με τον Διούδη να μπλοκάρει, ενώ ο Παναθηναϊκός δυσκολεύτηκε να απορροφήσει την πίεση της ομάδας του Γιάννη Πετράκη και έδειξε πως το δίδυμο Μακέντα – Καρλίτος θέλει αρκετή δουλειά για να αποδώσει στο χορτάρι τα αναμενόμενα.

Το τριφύλλι απείλησε στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους με τον Αγιούμπ (απομάκρυνε σε κόρνερ ο Αντέτζο), ενώ στο δεύτερο μέρος και μετά την ευκαιρία του Βιγιάλμπα που έσωσε ο Διούδης στο 56′, οι Πράσινοι ανέβασαν την απόδοση τους, αλλά δεν κατάφεραν να βρουν ένα τέρμα.

Στο 85′ μάλιστα, ο Καραγιάννης υπέπεσε σε πέναλτι (έκανε χέρι μετά την προσπάθεια του Τσούκαλου) και ο Κωστίκας από την άσπρη βούλα νίκησε τον Χριστογεώργο και διαμόρφωσε το τελικό 0-1.

Παναθηναϊκός (Πογιάτος): Διούδης, Σάντσες, Βέλεθ, Σένκεφελντ, Λαζαρίδης, Κουρμπέλης, Αγιούμπ, Μακέντα, Χατζηγιοβάνης, Αθανασακόπουλος, Καρλίτος.

Λαμία (Πετράκης): Επασί, Σκόνδρας, Αντέτζο, Βύντρα, Σαραμαντάς, Νιάσε, Μπεχαράνο, Βιγιάλμπα, Ρόμανιτς, Καραμάνος, Βασιλόγιαννης.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς