20.7 C
Athens

Καλάθης: Σκέφτηκα την πρόταση του Ολυμπιακού και μίλησα μαζί τους

Ο Νικ Καλάθης έκλεισε το κεφάλαιο του Παναθηναϊκού και γύρισε σελίδα στην καριέρα του, καθώς πλέον είναι παίκτης της Μπαρτσελόνα στην οποία υπέγραψε για τρία χρόνια.

Ο έμπειρος γκαρντ παραχώρησε την πρώτη του μεγάλη συνέντευξη στην καταλανική Mundo Deportivo και έθεσε τους στόχους του, εξήγησε πως τελικά για τον ίδιο ήταν εύκολη απόφαση να πάει στην ομάδα του Σάρας Γιασικεβίτσιους, ενώ αποκάλυψε πως σκέφτηκε την πρόταση που είχε στα χέρια του από τον Ολυμπιακό και μίλησε μαζί του, όπως και με τις υπόλοιπες ομάδες που κατέθεσαν πρόταση.

«Είχε έρθει η ώρα για αλλαγή. Ο ιδιοκτήτης είπε ότι φεύγει και σκέφτηκα ότι είχε φτάσει η ώρα για μια αλλαγή. Η Μπαρτσελόνα μου είπε ότι με θέλει και έτσι ήταν μια εύκολη επιλογή για εμένα. Ο Παναθηναϊκός θα έχει πάντα μια ξεχωριστή θέση στην καρδιά μου, τώρα όμως είμαι χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ. Είχα αρκετές προτάσεις, όμως η Μπάρτσα ήταν η προτεραιότητά μου», υποστήριξε για την επιλογή του και στη συνέχεια απάντησε στην ερώτηση που δέχθηκε για τον Ολυμπιακό και την πρόταση που είχε στα χέρια του: «Ήταν μία επιλογή και τη σκέφτηκα. Σέβομαι τον Ολυμπιακό και κάθε ομάδα που με θέλει. Φυσικά εξέτασα την πρότασή τους, μίλησα και μαζί τους», ανέφερε χαρακτηριστικά.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς