24.2 C
Athens

Ολυμπιακός: Θέμα ωρών η συμφωνία με Ροντρίγκες, προχωρά για άλλους δύο

Στον Ολυμπιακό σχεδιάζουν την ομάδα της νέας σεζόν και ο Πέδρο Μαρτίνς φαίνεται ότι έχει βρει ακριβώς τους παίκτες που θέλει για να αντικαταστήσει αυτούς που αποχώρησαν από την ομάδα.

Ο Κώστας Τσιμίκας έφυγε για τη Λίβερπουλ, ο Ομάρ για τη Γαλατάσαραϊ και ο Γκιλιέρμε για την Αλ Σαντ, με τους ανθρώπους του Ολυμπιακού να εξετάζουν την αγορά για τους ιδανικούς αντικαταστάτες τους.

Τελικά, ο Πέδρο Μαρτίνς φέρεται να έχει καταλήξει στους Ζαϊντού (για το αριστερό άκρο της άμυνας), Πέπε (για τα χαφ) και Γκάρι Ροντρίγκεθ (για τα εξτρέμ).

Σε ότι έχει να κάνει με την υπόθεση του Ζαϊντού τα πράγματα είναι γνωστά, με τον Ολυμπιακό να έχει προσφέρει 3 εκ. ευρώ στην Σάντα Κλάρα για την απόκτηση του παίκτη και πλέον περιμένει την απάντηση της πορτογαλικής ομάδας, η οποία ωστόσο δέχεται πιέσεις και από την Πόρτο.

Από εκεί και πέρα, ο Πέπε είναι ο «εκλεκτός» για τον χώρο του κέντρου, με τους Ερυθρόλευκους να έχουν καταθέσει την πρότασή τους και να περιμένουν την απάντηση της Γκιμαράες. Μάλιστα, εξελίξεις στο συγκεκριμένα θέμα αναμένονται ακόμα και μετά τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας.

Τέλος, περνώντας στην υπόθεση Γκάρι Ροντρίγκες, ο «Κόκκινος Πρωταθλητής» εμφανίζει τον Ολυμπιακό μία ανάσα από την απόκτηση του Κολομβιανού εξτρέμ από τη Φενέρμπαχτσε, καθώς σήμερα οι άνθρωποι του Ολυμπιακού έχουν συνάντηση με την πλευρά του παίκτη.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς