18.7 C
Athens

«Τα εύσημα στον Γιάννη που συμφώνησε με το μποϊκοτάζ»

Ο ρεπόρτερ του NBA, Μαρκ Σπίαρς, μίλησε για την απόφαση των Μιλγουόκι Μπακς να μποϊκοτάρουν τον αγώνα τους με τους Ορλάντο Μάτζικ, ως ένδειξη διαμαρτυρίας για τα όσα συμβαίνουν στις ΗΠΑ.

Σε δηλώσεις του, ο Μάικ Σπίαρς έδωσε τα εύσημα στους Μιλγουόκι Μπακς και τον Γιάννη Αντετοκούνμπο, από τη μία επειδή τα «ελάφια» ξεκίνησαν την επανάσταση και από την άλλη επειδή ο «Greek Freak» τάχθηκε υπέρ αυτής της κίνησης.

Συγκεκριμένα δήλωσε:

«Δεν εκπλήσσομαι από τον ΛεΜπρόν και πως χρησιμοποιεί το γεγονός πως είναι ηγέτης. Οι Μπακς πρωτοστάτησαν. Ξέρω πως ο Λεμπρόν θα τους ακολουθούσε. Πρέπει όμως να μιλήσουμε για τον Γιάννη που ήμουν αυστηρός μαζί του τις τελευταίες μέρες. Δεν είχε πει τίποτα, ακόμα δεν έχει μιλήσει. Όμως πάει για MVP. Παίζει στους Μπακς και συμφωνεί με το μποϊκοτάζ. Eίναι ο σταρ των Μπακς, της ομάδας που το ξεκίνησε πρώτη αυτό με το μποϊκοτάζ. Με όλο τον σεβασμό στον Λεμπρόν και τους Λέικερς, οι Μπακς ξεκίνησαν αυτή την επανάσταση. Θα πρέπει να δώσουμε τα εύσημα στον Γιάννη που συμφώνησε να το κάνει αυτό. Αν δεν ήταν υπέρη της κίνησης των Μπακς, θα προσπαθούσε να αλλάξει τα πράγματα»

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς