16.1 C
Athens

Mποϊκοτάζ των Μπακς, δεν κατέβηκαν στο ματς με τους Μάτζικ!

Οι εξελίξεις στις ΗΠΑ τρέχουν, καθώς μετά από τα όσα γίνονται στο Γουισκόνσιν οι παίκτες των ομάδων του NBA σκέφτονται πάρα πολύ σοβαρά να μην αγωνιστούν στη «φούσκα» του Ορλάντο.

Πριν από λίγες ώρες, οι παίκτες των Τορόντο Ράπτορς και Μπόστον Σέλτικς συναντήθηκαν για να συζητήσουν την περίπτωση να μποϊκοτάρουν τα playoffs του NBA.

Ο Τζέικομπ Μπλέικ εντάσσεται στη μακρά λίστα των θυμάτων της αστυνομικής βίας στις ΗΠΑ, καθώς τον πυροβόλησαν πισώπλατα επτά (!) φορές.

https://athlosnews.gr/nba-skepseis-gia-mpoikotaz-ton-playoff-apo-raptors-kai-seltiks/

Αυτή η εξέλιξη έχει ως αποτέλεσμα οι παίκτες των ομάδων που βρίσκονται στη «φούσκα» του Ορλάντο να σκέφτονται πάρα πολύ σοβαρά το ενδεχόμενο να μην αγωνιστούν στα playoffs.

Πιο συγκεκριμένα οι Μιλγουόκι Μπακς δεν βγήκαν για ζέσταμα για το game 5 των playoffs της ανατολικής περιφέρειας και μετά από περίπου ένα τέταρτο αναμονής αποφάσισαν να μην αγωνιστούν στον αποψινό αγώνα με τους Μάτζικ, ως ένδειξη διαμαρτυρίας για τη φυλετική βία.

Αυτή η κίνηση των Μπακς μπορεί να αποδειχθεί ιστορική, αν ακολουθήσουν και οι υπόλοιπες ομάδες της Λίγκας (κάτι που λογικά θα γίνει), με τους Γιάννη Αντετοκούνμπο, Κρις Μίντλετον, Μπρουκ Λόπεζ, Γουέσλεϊ Μάθιους, Έρικ Μπλέντσο, Ερσάν Ιλιασόβα, Τζορτζ Χιλ, Ντόντε ΝτιΒιτσέντζο, Μάρβιν Γουίλιαμς,Κάιλ Κόρβερ, Ρόμπιν Λόπεζ, Πατ Κόνατον, Στέρλινγκ Μπράουν, Ντι Τζέι Γουίλσον, Θανάσης Αντετοκούνμπο, Φρανκ Μέισον, Μάικ Μπούντενχόλζερ και όλο το τεχνικό του επιτελείο να υπογράφουν την απόφαση της ομάδας.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς