17.8 C
Athens

Στην Αθήνα ο Τζάκσον: Ανυπομονώ να παίξω εδώ

Ο Πιερ Τζάκσον έφτασε στην Αθήνα για λογαριασμό του Παναθηναϊκού και έκανε τις πρώτες του δηλώσεις από το αεροδρόμιο «Ελ. Βενιζέλος».

Μετά από την άφιξή του στη χώρα μας, ο Αμερικανός θα περάσει από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και στη συνέχεια θα υπογράψει το νέο του συμβόλαιο με τους Πράσινους.

Κατά την άφιξή του στην Αθήνα, ο Τζάκσον τόνισε στις πρώτες του δηλώσεις ότι είναι ενθουσιασμένος που θα αγωνίζεται τη νέα σεζόν με τη φανέλα του Παναθηναϊκού, ενώ παράλληλα αποκάλυψε ότι μίλησε με τους Μάικ Τζέιμς και Τζέιμς Γκιστ, οι οποίοι του είπαν τα καλύτερα λόγια για την ομάδα.

Συγκεκριμένα είπε:

«Νιώθω καλά. Ήταν ένα μεγάλο ταξίδι, αλλά είμαι ενθουσιασμένος που βρίσκομαι εδώ και θα αρχίσω την πορεία με την νέα μου ομάδα.

Είναι η πρώτη φορά που επιστρέφω στην Ευρώπη ύστερα από μερικά χρόνια. Νιώθω χαρούμενος που θα αγωνιστώ ξανά σε ευρωπαϊκά παιχνίδια. Θέλω να συνηθίσω τους οπαδούς μας, που είναι παθιασμένοι. Ανυπομονώ να παίξω εδώ».

Για την πρώτη του επαφή με τον Παναθηναϊκό (ως αντίπαλος), τόνισε: «Έχω παίξει στην Αθήνα ένα από τα πρώτα μου παιχνίδια με τη Φενέρμπαχτσε. Ο Ομπράντοβιτς ένιωθε πραγματικό πάθος, που θα επέστρεφε εδώ. Το γήπεδο ήταν γεμάτο κόσμο. Ξέρω πως το κοινό έχει συνηθίσει τις νίκες και θα προσπαθήσω να τις φέρω».

Παράλληλα, αποκάλυψε πως πριν πάρει την απόφαση να έρθει στο ΟΑΚΑ μίλησε με τους Τζέιμς και Τόμας: «Γνωρίζω καλά τον Μάικ Τζέιμς και τον ΝτεΣόν Τόμας. Μου είπαν μόνο καλά λόγια».

Τέλος, απευθυνόμενος στο κοινό του Παναθηναϊκού υποστήριξε: «Θέλω να τους πω πως είμαι ενθουσιασμένος που βρίσκομαι εδώ. Ανυπομονώ να αγωνιστώ μπροστά τους. Προχωράμε ενωμένοι».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς