20.6 C
Athens

Το Fax αποχώρησης του Μέσι: Δύσκολη απόφαση για προσωπικούς λόγους

Την ώρα που οι οπαδοί της Μπαρτσελόνα… βγάζουν καπνούς στην προοπτική αποχώρησης του ειδώλου τους από τον σύλλογο και οι φήμες για παραίτηση Μπερτομέου οργιάζουν, διέρρευσε το περιεχόμενο του Fax που ο Λιονέλ Μέσι έστειλε στους μπλαουγκράνα.

Ο Αργεντινός χαρακτηρίζει προσωπικούς τους λόγους που τον οδήγησαν στην πόρτα της εξόδου, επικαλούμενος σχετικό όρο στο συμβόλαιό του, ενώ ζητά από τη διοίκηση της Μπαρτσελόνα να κάνει αποδεκτή την απόφασή του.

Το Fax, το οποίο ο Μέσι επέλεξε ώστε να μπορεί να σταθεί δικαστικά η ημερομηνία παράδοσης του σχετικού εγγράφου στα γραφεία του συλλόγου, αναφέρει αναλυτικά:

«Με αυτό το έγγραφο, εγώ, ο Λιονέλ Αντρές Μέσι Κουτσιτίνι, ζητώ να λυθεί το συμβόλαιο παροχής υπηρεσιών που έχω με τον διακεκριμένο σας σύλλογο, βασισμένος στη ρήτρα αριθμός 24 που μου δίνει αυτή τη δυνατότητα.

Εκτιμώ όλες τις ευκαιρίες για προσωπική ανάπτυξη και επαγγελματική προετοιμασία που μου προσφέρθηκαν κατά τη διάρκεια του χρόνου εργασίας μου. Μαθήματα που μου επέτρεψαν να θεμελιώσω το επαγγελματικό όσο και το ανθρώπινο προφίλ μου. Όμως, για προσωπικούς λόγους πήρα αυτή τη δύσκολη απόφαση, που ελπίζω ότι θα γίνει αποδεκτή με τον καλύτερο τρόπο από τη διοίκηση του συλλόγου».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς