18 C
Athens

Ολυμπιακός: Ενίσχυση στα γκαρντ με Παντελή και Παπαμαρκάκη

Στον Ολυμπιακό και στην ομάδα του Γιώργου Παντελάκη θα αγωνίζονται την επόμενη σεζόν οι δύο ταλαντούχες αθλήτριες Αθανασία Παντελή και Βασιλική Παπαμαρκάκη. Ο Ερασιτέχνης Ολυμπιακός ανακοίνωσε την απόκτηση των δύο εξελίξιμων γκαρντ, οι οποίες έθεσαν ως στόχο τη διεύρυνση των επιτυχιών του συλλόγου.

Η ανακοίνωση: «Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π. ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με τις Αθανασία Παντελή (ημ. γέννησης 28/8/2002) και Βασιλική Παπαμαρκάκη (ημ. γέννησης 13/2/2001). Οι δυο νεαρές αθλήτριες αγωνίζονται στη θέση του γκαρντ και εντάσσονται στο ρόστερ της ομάδας Μπάσκετ Γυναικών».

Η Αθανασία Παντελή στις πρώτες της δηλώσεις ως αθλήτρια του Ολυμπιακού, ανέφερε τα εξής: «Είμαι πολύ χαρούμενη που ανήκω πλέον στην οικογένεια του Ολυμπιακού. Η ομάδα έχει κυριαρχήσει τα τελευταία χρόνια στο ελληνικό γυναικείο μπάσκετ και από την πλευρά μου θα δώσω τον καλύτερό μου εαυτό για να διευρύνουμε το σερί των επιτυχιών».

Η Βασιλική Παπαμαρκάκη με τη σειρά της δήλωσε: «Αποτελεί μεγάλη τιμή για έμενα το γεγονός ότι εντάσσομαι στο ρόστερ της κορυφαίας ομάδας στην Ελλάδα. Είμαι πολύ χαρούμενη για αυτή την εξέλιξη και περιμένω να ζήσω μεγάλες στιγμές αγωνιζόμενη στον Ολυμπιακό. Θέλω να ευχαριστήσω το προπονητικό επιτελείο για την εμπιστοσύνη που έδειξε στο πρόσωπό που. Εύχομαι να έχουμε μια επιτυχημένη χρονιά και να είμαστε υγιείς».

Και τα δύο νέα μεταγραφικά αποκτήματα του Ολυμπιακού έδωσαν το «παρών» στην πρώτη συγκέντρωση που πραγματοποιήθηκε την Τρίτη (25/8) στην Αίθουσα Β’ στο ΣΕΦ.

Εκτός από τις Παντελή και Παπαμαρκάκη, τα νέα πρόσωπα ήταν οι νεοαποκτηθείσες, Διονυσία Αλεξανδρή, Ειρήνη Κούκη και Μαρία-Ελένη Γρίσπου Οι δυο ξένες αθλήτριες Τάγια Ρέιμερ και Στέφανι Κόστοβιτς θα ενσωματωθούν με την υπόλοιπη ομάδα το πρώτο δεκαήμερο του Σεπτέμβρη.

Αναλυτικά οι «ερυθρόλευκες» που έδωσαν το παρών στην πρώτη προπόνηση της σεζόν: Εβίνα, Σταμάτη, Αγγελική Νικολοπούλου, Άννα Σπυριδοπούλου, Άννα-Νίκη Σταμολάμπρου, Διονυσία Αλεξανδρή, Μαρία Ελένη Γρίσπου, Ειρήνη Κούκη, Αθανασία Παντελή, Βασιλική Παπαμαρκάκη.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς