17.7 C
Athens

Guardian: Πιθανότητα αναβολής της δίκης του Μαγκουάιρ

Ο Χάρι Μαγκουάιρ δεν θα βρεθεί σήμερα στη δίκη του, που θα πραγματοποιηθεί στη Σύρο, καθώς έχει φύγει από την Ελλάδα και έχει επιστρέψει στην Αγγλία.

Ένα από τα βασικά μελήματα του Άγγλου κεντρικού αμυντικού είναι η παρουσία του στην Εθνική ομάδα της χώρας του.

Ωστόσο, ο Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ περιμένει την έκβαση της υπόθεσης του Μαγκουάιρ για να πάρει την τελική του απόφαση σχετικά με την αποστολή που θα πάρει μαζί του για τα παιχνίδια με Ισλανδία και Δανία στις 5 και 8 Σεπτεμβρίου αντίστοιχα.

Μάλιστα, υπάρχει σοβαρή πιθανότητα σήμερα να αναβληθεί η δίκη, μιας και δύο αξιωματούχοι του νησιού, που εργάζονται στο κτίριο που στεγάζει τις αίθουσες δικαστηρίων, έχουν βρεθεί θετικοί στον κορωνοϊό.

Το δημοσίευμα αναφέρει:

«Ο παίκτης δεν αναμένεται να είναι παρών κατά την ακρόαση, αφού έχει αποχωρήσει από την Ελλάδα, μετά την εμφάνισή του στον εισαγγελέα το Σάββατο, όπου του ασκήθηκε δίωξη και η δίκη του πήρε αναβολή για σήμερα. Θα εκπροσωπείται από τη νομική του ομάδα.

Υπήρξαν αμφιβολίες τη Δευτέρα εάν η ακρόαση θα διεξαχθεί αφού οι αρχές επιβεβαιώνουν τις επείγουσες εξετάσεις του προσωπικού στις αίθουσες του δικαστηρίου. Ο αντιδήμαρχος του νησιού, Νίκος Πιταούλης, έχει διαγνωστεί με τον Covid-19 μαζί με τον διευθυντή του τμήματος οικονομικών του δήμου.

Το δικαστήριο βρίσκεται στο ισόγειο του κτηρίου που στεγάζει επίσης το δημαρχείο όπου δύο άνθρωποι έχουν βρεθεί θετικοί στον ιό.

Ο εθνικός οργανισμός δημόσιας υγείας έχει αποφασίσει ότι κάθε υπάλληλος πρέπει τώρα να εξεταστεί, ώστε να υπάρχει καλή πιθανότητα να διακοπεί η ακρόαση».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς