23.3 C
Athens

Γιαλτσίν: Δεν ασχολούμαστε με την πολιτική, 50-50 οι πιθανότητες πρόκρισης

Ισορροπημένο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ προβλέπει ο προπονητής της Μπεσίκτας, Σεργκέν Γιαλτσίν. Ο Τούρκος τεχνικός αναφέρθηκε στη νοκ άουτ αναμέτρηση των δύο ομάδων για τον Β’ προκριματικό του Champions League και υποστήριξε πως ο Δικέφαλος του Βορρά είναι λίγο πιο έτοιμος, αλλά οι πιθανότητες πρόκρισης είναι 50-50.

Αναλυτικά όσα είπε στη συνέντευξη Τύπου: «Είχαμε δύο εβδομάδες να προετοιμαστούμε. Υπάρχουν κάποιες αποχωρήσεις παικτών μας. Προετοιμαστήκαμε καλά, συγκεντρωθήκαμε, ο ΠΑΟΚ δεν είναι αμελητέο σύνολο. Ο αγώνας θα είναι δύσκολος, ο πιο τυχερός, ουσιαστικά, θα κερδίσει. Εχουμε αγωνία, θέλουμε να συνεχίσουμε στο Champions League. Είχαμε τραυματίες, δεν είναι όλοι παίκτες μας έτοιμοι. Προσπάθησα να έχουν οι ποδοσφαιριστές μου συγκέντρωση. Ο αγώνας είναι σημαντικός για την ομάδα μας, θέλουμε να συνεχίσουμε στη διοργάνωση. Θέλουμε να διεξαχθεί σε φιλικό πνεύμα ο αγώνας, να είναι απολαυστικός και να κερδίσει ο καλύτερος.

Προφανώς και είναι δύσκολο το ότι το ματς είναι νοκ άουτ. Δεν υπάρχει έτσι η δυνατότητα να διορθώσεις τυχόν λάθη που θα κάνεις σε δεύτερο παιχνίδι. Θεωρώ ότι ο ΠΑΟΚ είναι λίγο πιο έτοιμος. Θα παίξουμε με έλεγχο, δυνατά, όχι με ρίσκο. Θα αγωνιστούν και οι δύο ομάδες, νομίζω, με τακτική. Θα είναι δύσκολος ο αγώνας. Θεωρώ ότι οι πιθανότητες πρόκρισης είναι 50-50%. Θα δούμε αύριο τι θα γίνει».

Για την απουσία του Λιάγιτς: «Έχει τραυματιστεί και δεν είναι ακόμη στις προπονήσεις. Για αυτό δεν συμπεριλήφθηκε στην αποστολή».

Για το… πολιτικό σκέλος της αναμέτρησης: «Είμαστε αθλητές, δεν ασχολούμαστε με την πολιτική. Οταν φτάσαμε εδώ οι Ελληνες υπεύθυνοι μας συμπεριφέρθηκαν καλά, η φιλοξενία ήταν καλή. Θέλουμε να το αφήσουμε εκεί, εμείς ασχολούμαστε με το ποδόσφαιρο».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς