16.9 C
Athens

Αντετοκούνμπο: Προσπαθούσα απλώς να παίξω σκληρά

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο ήταν μαγικός στον αγώνα των Μπακς με τους Μάτζικ και έγινε ο πρώτος παίκτης στην ιστορία που καταφέρνει να σημειώσει 35+ πόντους, 10+ ριμπάουντ και 6+ ασιστ, σουτάροντας με τουλάχιστον 82% από το παρκέ.

Μετά από την αναμέτρηση, ο «Greek Freak» επισήμανε ότι απλά προσπαθούσε να παίξει σκληρά, ενώ παράλληλα επισήμανε ότι στην αρχή των παιχνιδιών οι Μπακς είναι… τεμπέληδες.

Συγκεκριμένα είπε:

«Δεν θα παίξουμε σαν φαβορί, θα αγωνιστούμε σαν αουτσάιντερ στο επόμενο παιχνίδι. Προσπαθούσα απλώς να παίξω σκληρά. Συνήθως δεν είμαστε τόσο συγκεντρωμένοι. Όταν ξεκινά το παιχνίδι, είμαστε λίγο τεμπέληδες.

Προσπάθησα να παίξω σκληρά, να προστατευτώ, να ανταποκριθώ στην ατομική πρόκληση, να προσπαθήσω να είμαι ενεργός. Απλά να είμαι παντού. Ήξερα ότι αυτό το παιχνίδι ήταν σημαντικό για εμάς. Έπρεπε να κάνουμε αυτό που κάναμε στο δεύτερο παιχνίδι. Παίζοντας την ίδια ομάδα για τρίτη φορά, ξέρεις τι να περιμένεις. Ξέρεις πώς θα σε φυλάνε. Ξέρεις τι να κάνεις για να ξεφύγεις, ξέρεις τι να κάνεις όταν είσαι ελεύθερος, ξέρεις από πού μπορεί να έρθει βοήθεια. Είσαι, όχι πιο άνετα, απλώς περισσότερο συνειδητοποιημένος εκεί έξω»

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς