18.6 C
Athens

Τσιμίκας: Χαρούμενος για το ντεμπούτο μου, ανυπομονώ για την έναρξη της σεζόν

Ο Κώστας Τσιμίκας έκανε το ανεπίσημο ντεμπούτο του με τη φανέλα της Λίβερπουλ στη φιλική νίκη επί της Στουτγάρδης με 3-0 και έκλεψε τις εντυπώσεις με την εμφάνιση του στο δεύτερο ημίχρονο, ενώ ο Τζέιμς Μίλνερ τον καλωσόρισε με… γαλλικά κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης.

Ο πρώην αριστερός μπακ του Ολυμπιακού μίλησε μετά το φινάλε του παιχνιδιού και αναφέρθηκε στο ντεμπούτο του, ενώ δήλωσε ανυπόμονος για την έναρξη της νέας σεζόν.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Νιώθω πολύ καλά. Είμαι πολύ χαρούμενος για το ντεμπούτο μου και τώρα θα πρέπει να δουλέψω για να παίζω περισσότερο και να είμαι έτοιμος. Κάναμε μία καλή εμφάνιση. Εφαρμόσαμε όλα όσα κάνουμε στις προπονήσεις αυτές τις ημέρες και αυτό που ήθελε ο προπονητής το βγάλαμε στο γήπεδο», ανέφερε αρχικά.

Για την προετοιμασία: «Οι προπονήσεις είναι σκληρές, αλλά θα πρέπει να δουλέψω πολύ για να είμαι έτοιμος».

Για το καλωσόρισμα στην ομάδα: «Κάθε παίκτης με καλωσόρισε. Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους, γιατί με βοήθησαν πολύ να βγάλω το καλύτερό μου στον αγωνιστικό χώρο, να δώσω τα πάντα και όλοι μαζί εύχομαι να κάνουμε το καλύτερο. Όλα αυτά τα φιλικά είναι δύσκολα. Το πρώτο κομμάτι έχει να κάνει με τη φυσική κατάσταση, γι’ αυτό πρώτα απ’ όλα προσπαθώ να τρέχω και να παίζω δυνατά. Το αποτέλεσμα είναι το πιο σημαντικό, ακόμη και σε ένα φιλικό, ενόψει των ανταγωνιστικών παιχνιδιών. Θέλω να ξεκινήσει η νέα σεζόν. Ανυπομονώ για αυτό και ελπίζω να πετύχουμε τους στόχους μας».

https://athlosnews.gr/liverpoyl-ntempoyto-gia-tsimika-kai-gallika-apo-milner-vid/

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς