18.2 C
Athens

Παναθηναϊκός – Μαρκό 3-0: Οι μικροί είχαν κέφια στο πρώτο φιλικό

Στο ανεπίσημο ντεμπούτο του στον πάγκο του Παναθηναϊκού, ο Ντάνι Πογιάτος είδε την ομάδα του να επικρατεί εύκολα της Μαρκό με 3-0 και να δείχνει ορεξάτη στο πρώτο της φιλικό προπονητικού χαρακτήρα.

Ο Ισπανός κόουτς παρέταξε στην αρχική του ενδεκάδα παίκτες που προέρχονται από τις ακαδημίες και μονάχα οι Βέλεθ και Σαβιέρ έπαιξαν από τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα. Το τριφύλλι είχε εύκολο έργο απέναντι στη Μαρκό και δεν δυσκολεύτηκε να βρει δίχτυα από τα πρώτα κιόλας λεπτά.

Στο 4′ ο Σαμαράς άνοιξε στον Μακέντα και ο Ιταλός στράικερ με πλασέ έγραψε το 1-0, ενώ ο πολύ ορεξάτους Σαβιέρ βρήκε δίχτυα στο 37′ για το 2-0 μετά την έξοχη σέντρα του θετικού Χατζηγιοβάνη. Η Μαρκό δεν έκανε αισθητή την παρουσία της στα αντίπαλα καρέ και στο 64′ ο Αϊτόρ με σέντρα βρήκε τον Μάριο Τζαβίδα και εκείνος με τη σειρά του έστρωσε στον αδερφό του, Σπύρο, που διαμόρφωσε το τελικό 3-0.

Παναθηναϊκός (Πογιάτος): Διούδης, Σαμαράς, Βέλεθ, Καραγιάννης, Ζαγαρίτης, Αλεξανδρόπουλος, Αθανασακόπουλος, Σερπέζης, Σαβιέρ, Χατζηγιοβάνης, Μακέντα.

Αγωνίστηκαν και οι: Tουρκοχωρίτης, Μαυρομμάτης, Μ. Τζαβίδας, Αγιούμπ, Αϊτόρ, Μπουζούκης, Λαζαρίδης, Σιδεράς, Σ. Τζαβίδας, Χριστογεώργος, Εμμανουηλίδης.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς