21.4 C
Athens

Πρόεδρος Μπεσίκτας για ΠΑΟΚ: Σημαντική η αδερφοσύνη μεταξύ μας, είμαστε το ίδιο

Ο πρόεδρος της Μπεσίκτας, Αχμέτ Νουρ Τσεμπί, τόνισε ότι η αδερφοσύνη μεταξύ της ομάδας του και του ΠΑΟΚ είναι πολύ σημαντική, ενώ παράλληλα δήλωσε ότι θα στείλει και επιστολή στον ισχυρό άνδρα του «δικέφαλου», Ιβάν Σαββίδη.

Ο Τσεμπί υπογράμμισε ότι η Μπεσίκτας έχει να πληρώσει 40 εκ. ευρώ, αλλά εξέφρασε και τη σιγουριά του ότι θα βρεθεί ο σωστός τρόπος για να ξεπεραστούν τα προβλήματα.

Συγκεκριμένα είπε:

«Δεν έχουμε τη δυνατότητα να αντικαταστήσουμε αυτούς που έχουν φύγει από την ομάδα. Καμία προσφορά δεν πρέπει να υποτιμηθεί, η καμπάνια μας συνεχίζεται έχοντας δείξει σε όλους πως το πνεύμα της Μπεσίκτας παραμένει ζωντανό. Έχουμε να πληρώσουμε 40 εκ. ευρώ αλλά είμαστε η Μπεσίκτας, θα κάνουμε το σωστό και θα λύσουμε τα προβλήματά μας».

Όσον αφορά τον ΠΑΟΚ και τον ισχυρό άνδρα της ομάδας, ανέφερε ότι: «Έχουμε μπροστά μας το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ. Αν περάσουμε στον επόμενο γύρο, ο δρόμος μας θα γίνει πιο ανοιχτός στη συνέχεια. Υπάρχει μια πολιτική πολεμική. Εμείς όμως είμαστε αθλητικός σύλλογος. Θα πραγματοποιήσουμε το καθήκον μας. Εάν το επιτρέψει ο Αλάχ, θα στείλουμε μία επιστολή στον πρόεδρο του ΠΑΟΚ, δηλώνοντας πόσο σημαντική είναι η αδερφοσύνη μεταξύ των δύο συλλόγων. Έχουμε τα ίδια χρώματα, το μαύρο και το άσπρο και ο αετός είναι το έμβλημά μας. Θα παίξουμε το παιχνίδι μας, είμαστε γενναίοι, τίποτα δεν θα συμβεί σε εμάς. Εμείς, θα πάμε με 11 παίκτες και θα κάνουμε το καθήκον μας».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς