22.2 C
Athens

Το συγκινητικό «αντίο» του Μπανέγκα: Ομάδα της ζωής μου η Σεβίλλη

Ο Έβερ Μπανέγκα έδωσε το τελευταίο του παιχνίδι με τη φανέλα της Σεβίλλης, καθώς έχει έρθει σε συμφωνία με την Αλ Σαμπάμπ για να συνεχίσει εκεί την καριέρα του.

Ο Αργεντινός μετά από τον δραματικό τελικό με την Ίντερ τόνισε ότι η Σεβίλλη είναι η ομάδα της ζωής του και αφιέρωσε το τρόπαιο σε όσους ανθρώπους που δεν μπόρεσαν να είναι εκεί μαζί τους.

Συγκεκριμένα δήλωσε:

«Δεν έχω λόγια για αυτή την συναισθηματικά φορτισμένη και γλυκόπικρη στιγμή. Αφήνω την ομάδα της ζωής μου, αλλά είμαι ικανοποιημένος. Φεύγω με έναν ακόμη τίτλο, ευχαριστώντας τους συμπαίκτες μου και τελικά φεύγω με το κεφάλι μου ψηλά. Θέλω να ευχαριστήσω τους πάντες στη Σεβίλλη που με βοήθησαν να κερδίσω μια ακόμη κούπα και φυσικά το προπονητικό τιμ που μας έφθασε τόσο ψηλά.

Η αγκαλιά του Γιούλεν (σ.σ. Λοπετεγί) ήταν ένδειξη της αγάπης και της συνεργασίας μας σε ό,τι περάσαμε αυτή τη χρονιά. Θυμάμαι όταν έπεσα λίγο (σ.σ. στην απόδοση), με άφησε εκτός ομάδας για να μου δείξει πως χωρίς να δουλέψεις δεν παίρνεις τίποτα. Τώρα, θα ευχαριστηθώ το κύπελλο και θα το πάμε στους ανθρώπους που δεν μπορούσαν να είναι εδώ αλλά τους νιώθαμε κοντά μας».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς