17.7 C
Athens

ΑΕΚ: Φεύγει ο Αϊντάρεβιτς, έρχεται αμυντικός χαφ

Ο Αϊντάρεβιτς οδεύει για την Γκέτεμποργκ και η ΑΕΚ εντείνει τις προσπάθειες της για να πάρει αμυντικό χαφ

Μετράει… μέρες ο Αστρίτ Αϊντάρεβιτς στην ΑΕΚ. Ο Μαρίνος Ουζουνίδης δεν υπολογίζει στα πλάνα του τον Κοσοβάρο χαφ και αυτό το δείχνει σε κάθε ευκαιρία. Ο αποκλεισμός του Αϊντάρεβιτς από την αποστολή για το ματς με την Γαλατά ήρθε σαν επιβεβαίωση για τις προθέσεις του Εβρίτη κόουτς.

Από την πλευρά του ο Αστρίτ Αϊντάρεβιτς έχει ανοίξει δίαυλο επικοινωνίας με την Γκέτεμποργκ η οποία μάλιστα φέρεται να του έχει κάνει πρόταση για να τον αποκτήσει και μάλιστα με διετές συμβόλαιο. Αυτό που απομένει είναι να λύσουν το συμβόλαιο που έχουν ΑΕΚ και Αϊντάρεβιτς, με τον Κοσοβάρο να αξιώνει ένα ποσό για να βάλει την υπογραφή του στο «διαζύγιο», κάτι που δεν δέχεται η ΑΕΚ. Οι δύο πλευρές βρίσκονται σε επαφή προκειμένου να βρεθεί μια κοινά αποδεκτή λύση.

Παράλληλα οι πρωταθλητές Ελλάδας κινούνται για την απόκτηση ενός αμυντικού χαφ που θα μπορεί να αγωνιστεί με την ίδια ευχέρεια τόσο ως «κόφτης», όσο και σαν στόπερ. Πάντως δεν αναμένεται να γίνει κάποια συμφωνία πριν τα παιχνίδια με τη Σέλτικ για τον τρίτο προκριματικό γύρο του Champions League.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς