24.6 C
Athens

Παϊσιάδης: Ο Ολυμπιακός δεν μπόρεσε να ικανοποιήσει οικονομικά τον Κοκκινάκη και ήρθε σ’ εμάς

Στον ρ/σ Metropolis 95,5 της Θεσσαλονίκης φιλοξενήθηκε ο Αντιπρόεδρος του ΤΑΑ ΠΑΟΚ, Κώστας Παϊσιάδης και αναφέρθηκε στη μεταγραφή του Μενέλαου Κοκκινάκη, αλλά και στις υπόλοιπες κινήσεις του συλλόγου ενόψει της νέας σεζόν. Υποστήριξε δε, πως το ρόστερ έχει χτιστεί για να ικανοποιήσει τους υψηλούς στόχους που υπάρχουν.

Αναλυτικά όσα είπε: «Για μία ακόμη χρονιά ο ΠΑΟΚ έχει χτίσει ένα ρόστερ που έχει υψηλούς στόχους που έχει τα τελευταία χρόνια. Οι επιλογές που αποκτήσαμε για την ομάδα ήταν οι πρώτες επιλογές, σύμφωνα με τα θέλω και του κ.Δεληκώστα. Ακόμη και στον Κοκκινάκη, ο ΠΑΟΚ έκανε την υπέρβαση στη θέση του λίμπερο.

Ο Ολυμπιακός δεν μπόρεσε να ικανοποιήσει οικονομικά τον παίκτη και έτσι έγινε η μεταγραφή σε εμάς. Όλη η αγορά πανευρωπαϊκά κινήθηκε σε μειωμένα μπάτζετ της τάξεως του 25%-30%. Αποκλειστική συμμετοχή για τις μέχρι στιγμής κινήσεις του ΠΑΟΚ, οι προκαταβολές, όλα όσα χρειάζονταν τα έκανε ο κ.Κατσαρής. Ο ΠΑΟΚ έφτιαξε μια ομάδα που στοχεύει στο πρωτάθλημα αλλά και στους υπόλοιπους εγχώριους τίτλους. Ψάχνουμε έναν παίκτη δίπλα στον Κοκκινάκη που θα πάρει εμπειρίες. Το ρόστερ το υπόλοιπο έχει τελειώσει».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς