21.9 C
Athens

Στον Εισαγγελέα Σύρου ο Μαγκουάιρ, δεν αποδέχεται τις κατηγορίες

Ενώπιον του Εισαγγελέα Σύρου θα βρεθεί ο αρχηγός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Χάρι Μαγκουάιρ, ο οποίος συνελήφθη το βράδυ της Πέμπτης (20/8) στη Μύκονο, κατά τη διάρκεια συμπλοκής έξω από μπαρ του νησιού.

Σύμφωνα με όσα αναφέρει η ιστοσελίδα syrostoday.gr τον διεθνή Άγγλο κεντρικό αμυντικό εκπροσωπούν η Δικηγόρος από τη Σύρο κ. Έλενα Καρύγιαννη, καθώς επίσης και ο κ. Κωνσταντίνος Δαρίβας από την Αθήνα, ενώ όπως τονίζει το ίδιο δημοσίευμα ο Μαγκουάιρ αρνείται το κατηγορητήριο.

Από την πλευρά της, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ επιβεβαίωσε τη σύλληψη του Χάρι Μαγκουάιρ: «Γνωρίζουμε τι έχει συμβεί με τον Χάρι στη Μύκονο, έχουμε επικοινωνήσει, είναι απόλυτα συνεργάσιμος κι εκείνος με την Αστυνομία».

https://athlosnews.gr/me-cheiropedes-sti-mykono-o-magkoyair/

Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά από αστυνομικές πηγές, ο γνωστός ποδοσφαιριστής με τον αδελφό του και τον φίλο τους ενεπλάκησαν γύρω στα μεσάνυχτα σε άγριο καβγά με άλλους Βρετανούς τουρίστες έξω από μπαρ της Μυκόνου, την ώρα που επιβιβάζονταν σε νοικιασμένο βαν για να φύγουν.

Πολίτες ειδοποίησαν την αστυνομία και στο σημείο μετέβησαν αστυνομικοί που βρίσκονταν σε μικρή απόσταση, στο πλαίσιο των ελέγχων που γίνονται στο νησί για την τήρηση των μέτρων κατά του κορωνοϊού.

Όταν έφτασαν οι αστυνομικοί, και επιχείρησαν να διευθετήσουν το επεισόδιο για να μην πάρει έκταση, δέχτηκαν λεκτική επίθεση από τους τρεις Βρετανούς, οι οποίοι, σύμφωνα με την Αστυνομία, χτύπησαν και έναν αξιωματικό. Οι αστυνομικοί κατάφεραν να τους ηρεμήσουν και τους ζήτησαν να τους ακολουθήσουν με το βαν στο αστυνομικό τμήμα, όπως και έγινε.

Όταν έφτασαν όμως, ο Μαγκουάιρ και οι άλλοι δύο κατέβηκαν και το έβαλαν στα πόδια φωνάζοντας και βρίζοντας. Κλήθηκαν ενισχύσεις και ο ποδοσφαιριστής με την παρέα του καταδιώχθηκαν και συνελήφθησαν. Την ώρα της σύλληψης και πάλι προσπάθησαν να ξεφύγουν χτυπώντας τους αστυνομικούς αλλά τελικά ακινητοποιήθηκαν.

Όπως αναφέρουν αστυνομικοί, πιθανότατα οι τρεις άνδρες ήταν υπό την επήρεια αλκοόλ και στο τμήμα φώναζαν, προσπάθησαν να τους χρηματίσουν και γενικώς ήταν εριστικοί και επιθετικοί. Το πρωί εμφανίστηκαν απολογητικοί και ζήτησαν συγγνώμη, αλλά σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία με την οποία οδηγούνται στον εισαγγελέα Σύρου με τη διαδικασία του αυτόφωρου.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς