17.9 C
Athens

Γκάμα: Να κατακτήσω κάτι πραγματικά μεγάλο με τον Άρη

Ο Μπρούνο Γκάμα ανανέωσε τη συνεργασία του με τον Άρη για τα επόμενα δύο χρόνια και έκανε τις πρώτες του δηλώσεις μετά από την ανακοίνωσή του.

Ο Πορτογάλος μεσοεπιθετικός επισήμανε ότι η αγάπη που του έδειξαν οι φίλοι του Άρη λειτούργησε θετικά στο να παραμείνει στην ομάδα, ενώ παράλληλα τόνισε ότι θέλει να κατακτήσει κάτι πραγματικά μεγάλο με τους «κιτρινόμαυρους».

Αναλυτικά όλα όσα είπε:

«Είμαι πολύ χαρούμενος που ανανέωσα το συμβόλαιό μου με τον Άρη και θα παραμείνω στο Σύλλογο για άλλα δύο χρόνια. Τα πρώτα δύο χρόνια που βρίσκομαι στον Άρη έχω δεθεί με την ομάδα και τον κόσμο. Απόλαυσα κάθε στιγμή αυτά τα δύο χρόνια και με συγκινεί πολύ η αγάπη που εισπράττω από τον κόσμο. Δεν σας κρύβω ότι η αγάπη του κόσμου ήταν από τους βασικούς λόγους που αποφάσισα να μείνω εδώ.

Αυτά τα δύο χρόνια η ομάδα μεγάλωσε και πέτυχε σημαντικά πράγματα. Για τα δύο χρόνια που ακολουθούν αυτό που εύχομαι μέσα από την καρδιά μου είναι να κατακτήσω κάτι πραγματικά μεγάλο με τον Άρη. Το θέλω πολύ και πιστεύω ότι φτάνει η στιγμή να τα καταφέρουμε. Προσωπικά υπόσχομαι να δουλέψω ακόμη πιο σκληρά και μαζί με όλη την ομάδα να φέρουμε μεγαλύτερες επιτυχίες στον Άρη».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς