18.2 C
Athens

«Ο Μαρτίνς εξετάζει και Φεγκουλί για τα εξτρέμ»

Ο Ολυμπιακός συνεχίζει την προετοιμασία του, αλλά και τον αγωνιστικό του σχεδιασμό για τη νέα σεζόν, συνεχίζοντας να αναζητά τους παίκτες που θα καλύψουν τα κενά στο ρόστερ.

Σύμφωνα με όσα αναφέρει ο «Κόκκινος Πρωταθλητής», οι Ερυθρόλευκοι εξετάζουν την περίπτωση του Σοφιάν Φεγκουλί, ο οποίος αγωνίζεται στη Γαλατασαράι.

Η χρηματιστηριακή αξία του Αλγερινού εξτρέμ είναι αρκετά μεγάλη για τα δεδομένα του Ολυμπιακού (5.5 εκ. ευρώ), ενώ το συμβόλαιό του με την τουρκική ομάδα του αποφέρει 3.5 εκ. ευρώ τον χρόνο.

Ο 30χρονος Φεγκουλί θα ήταν μία από τις περιπτώσεις… υπέρβασης, μιας και έχει πολύ μεγάλη εμπειρία από τα ευρωπαϊκά γήπεδα, έχοντας αγωνιστεί σε Βαλένθια, Γουέστ Χαμ και Αλμερία.

Την περσινή σεζόν ήταν αρκετά καλός, μετρώντας 7 γκολ και 6 ασίστ σε 36 εμφανίσεις με τη Γαλατάσαραϊ.

Πρώτος, πάντως, στη λίστα του Πέδρο Μαρτίνς για τη θέση του εξτρέμ παραμένει ο Γκάρι Ροντρίγκεζ, ο οποίος επιστρέφει στην Αλ Ιτιχάντ μετά από την ολοκλήρωση του δανεισμού του στη Γαλατά.

Ωστόσο, η Αλ Ιτιχάντ θέλει να απεμπλακεί από το υπερβολικά… βαρύ συμβόλαιο του Ροντρίγκεζ (4.5 εκ. ευρώ τον χρόνο) και έτσι συζητείται η παραχώρησή του.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς