22.9 C
Athens

NBA: Ο Γιάννης και οι Μπακς είναι εδώ, αγωνία για Λίλαρντ στους Μπλέιζερς

Με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο να κάνει ένα εξαιρετικό παιχνίδι, οι Μιλγουόκι Μπακς κατάφεραν να κερδίσουν τους Ορλάντο Μάτζικ (111-96) και να ισοφαρίσουν τη σειρά σε 1-1.

Οι Μιλγουόκι Μπακς από το ξεκίνημα της αναμέτρησης έδειξαν ότι θα είναι εκείνοι που θα ελέγξουν τον ρυθμό, κάτι που έγινε, με τα «ελάφια» να χτίζουν μία διαφορά και τους Μάτζικ να μην μπορούν να αντιδράσουν.

Ο Γιάννης σταμάτησε στους 28 πόντους, ενώ παράλληλα μάζεψε 20 ριμπάουντ και μοίρασε 5 ασίσιτ, ενώ τον ακολούθησε ο Λόπεζ με 20 πόντους και ο Κόνατον με 15.

Στα υπόλοιπα παιχνίδια της βραδιάς, ο Λος Άντζελες Λέικερς, μετά από κακό πρώτο παιχνίδι, αντέδρασαν και πήραν τη νίκη με 111-88, αλλά το μυαλό όλων είναι στον Ντάμιαν Λίλαρντ.

Ο Αμερικανός γκαρντ τραυματίστηκε στον δείκτη του αριστερού του χεριού και αποχώρησε από τον αγώνα. Ο Άντονι Ντέιβις ήταν κορυφαίος για τους νικητές με 31 πόντους και 11 ριμπάουντ, ενώ ο ΛεΜπρόν έμεινε στους 10 πόντους, 6 ριμπάουντ και 7 ασίστ.

Από εκεί και πέρα, οι Μαϊάμι Χιτ δυσκολεύτηκαν, αλλά τελικά πήραν τη νίκη με 109-100 και έκαναν το 2-0 κόντρα στους Ιντιάνα Πέισερς, ενώ και οι Χιούστον Ρόκετς είχαν εύκολο έργο κόντρα στους Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ κερδίζοντας με 111-98 και κάνοντας επίσης το 2-0 στη σειρά.

Δείτε τα highlights του αγώνα:

Ανατολική περιφέρεια

Μπακς-Μάτζικ 1-1

Ράπτορς-Νετς 2-0

Σέλτικς-Σίξερς 2-0

Χιτ-Πέισερς 2-0

Δυτική περιφέρεια

Λέικερς- Μπλέιζερς 1-1

Κλίπερς-Μάβερικς 1-1

Νάγκετς-Τζαζ 1-1

Θάντερ-Ρόκετς 0-2

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς