21.5 C
Athens

Η Ατλέτικο ανακοίνωσε τον τερματοφύλακα Ίβο Γκρίμπιτς

Την απόκτηση του Ίβο Γκρίμπιτς με μεταγραφή από τη Λοκομοτίβα Ζάγκρεμπ ανακοίνωσε η Ατλέτικο Μαδρίτης. Η ισπανική ομάδα βρήκε στο πρόσωπο του Κροάτη γκολκίπερ το μπακ απ του Γιαν Όμπλακ και τον παίκτη που αντικαθιστά τον Αντόνιο Αδάν που οδεύει στη Σπόρτινγκ Λισαβόνας.

Ο 24χρονος (1.96μ.) υπέγραψε τετραετές συμβόλαιο με τους ροχιμπλάνκος, αφού πέρασε από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις. Ο Γκρίμπιτς αποτελεί έναν από τους πιο ταλαντούχους κίπερ της γενιάς του και τους πιο εξελίξιμους στη χώρα του. Σε 35 παιχνίδια τη φετινή σεζόν ο Γκρίμπιτς δέχθηκε ισάριθμα γκολ, ενώ κράτησε 10 φορές απαραβίαστη την εστία του και συνέβαλε στο να κατακτήσει η ομάδα του τη δεύτερη θέση που οδηγεί στα προκριματικά του Champions League.

Εκτός από 6.000.000 ευρώ, η Ατλέτικο στο πλαίσιο της συμφωνίας με τον κροατικό σύλλογο, παραχώρησε στη Λοκομοτίβα Ζάγκρεμπ τον 21χρονο Βραζιλιάνο γκολκίπερ, Άλεξ Ντος Σάντος. Πρόκειται για την ακριβότερη μεταγραφή Κροάτη τερματοφύλακα και μεγαλύτερη πώληση στην ιστορία της Λοκομοτίβα, η οποία διατηρεί ποσοστό μεταπώλησης ύψους 15%.

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς