24 C
Athens

Καλό ταξίδι, Σάββα Θεοδωρίδη: Με τη σημαία του Ολυμπιακού το τελευταίο αντίο

Στο τελευταίο αντίο στον Σάββα Θεοδωρίδη, πλήθος κόσμου έδωσε το «παρών» στη Μητρόπολη και αποχαιρέτησε έναν από τους θρύλους του Ολυμπιακού. Ο επίτιμος πρόεδρος της ερυθρόλευκης ΠΑΕ κηδεύτηκε όπως επιθυμούσε: με τη σημαία της αγαπημένης του ομάδας.

Παρόντες μεταξύ άλλων oι Αλεξάντερ Τσέφεριν, Μισέλ Πλατινί, Γιώργος Γεραπετρίτης, Παναγιώτης Φασούλας, Γιάννης Μανιάτης, Γιάννης Βρέντζος, Κούλης Δουρέκας, Σοφ. Πιλάβιος, Γ. Ανατολάκης, Τσόρι Ντομίνγκες Π. Τζόρτζεβιτς, Μίμης Δομάζος, Ζ. Λάκοβιτς, Ν. Βαμβακούλας, Εστέμπαν Καμπιάσο,Π. Κελεσίδης, Β. Γραμμένος, Στ. Σεραφείδης, Αντώνης Γλύκας και Νίκος Σαργκάνης. Την ΚΑΕ Ολυμπιακός εκπροσώπησαν ο Χρήστος Μπαφές και ο Γιώργος Μπαρτζώκας.

Στεφάνια απέστειλαν οι περισσότερες ομάδες της Super League, η FIFA, η UEFA, οι ιδιοκτήτες της ΚΑΕ Ολυμπιακός, Παναγιώτης και Γιώργος Αγγελόπουλος, Γιώργος Σκινδήλιας, η ΚΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, ο Γιώργος Μπαρτζώκας, ο προπονητής της Μακάμπι, Γιάννης Σφαιρόπουλος ο πρόεδρος της Ντιναμό Κιέβου, Σούρκις, η ΠΑΕ Παναθηναϊκός, η Τουρκική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία, ο σύλλογος Ελπίδα και ο Δημήτρης Μελισσανίδης.

Ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Βαγγέλης Μαρινάκης εκφώνησε επικήδειο λόγο στη μνήμη του μεγάλου Σάββα Θεοδωρίδη, συγκλονίζοντας με την υπόσχεσή του: «Από σήμερα, στο αγαπημένο σου Καραϊσκάκη, μια θέση ακριβώς πάνω από τον πάγκο της ομάδας μας θα είναι για πάντα κενή με ένα λουλούδι, για να παρακολουθούμε μαζί τη μεγάλη μας αγάπη»…

https://athlosnews.gr/sygklonistikos-marinakis-savva-mia-thesi-keni-pano-apo-ton-pagko-tha-einai-diki-soy/

Βαγγέλης Μαρινάκης κηδεία Σάββα θεοδωρίδη

Σάββας Θεοδωρίδης ολυμπιακός

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς