20.6 C
Athens

Σκορδής: Πρωτόγνωρη η πορεία της αποκατάστασης του Σπανούλη (vid)

Εντυπωσιασμένος από την πορεία αποκατάστασης του Βασίλη Σπανούλη μετά τον σοβαρό τραυματισμό του τον περασμένο Φλεβάρη δηλώνει ο φυσικοθεραπευτής Δημήτρης Σκορδής, που ακολούθησε τον αρχηγό του Ολυμπιακού στο ταξίδι του προς την αποθεραπεία.

Ο γνωστός φυσικοθεραπευτής χαρακτήρισε πρωτόγνωρο αυτό που έζησε με τον Kill Bill μετά από 42 χρόνια στο επάγγελμα, αποθεώνοντας τη θέλησή του και την αγάπη του για το μπάσκετ.

Η σχετική ανάρτηση του Δημήτρη Σκορδή συνοδεύεται από βίντεο που ακολουθεί τον Σπανούλη από τη μέρα του χειρουργείου μέχρι την επιστροφή του στις προπονήσεις και την ανανέωση του συμβολαίου του με τον Ολυμπιακό:

ΣΠΑΝΟΥΛΗΣ ΒΑΣΙΛΗΣ – Η Μεγάλη Επιστροφή

Στα 42 χρόνια επαγγελματικής πορείας, έζησα αξέχαστες στιγμές,μεγάλες χαρές και μεγάλες στεναχώριες. Συνεργάστηκα και συνεργάζομαι με εξαιρετικούς επιστήμονες. Απέκτησα εμπειρίες, διδάχθηκα τρόπους αποκατάστασης. Αυτό όμως που έζησα με την αποκατάσταση του Βασίλη, ειλικρινά με ξεπέρασε.

Ο ίδιος ο τραυματισμός, ο χρόνος και οι συνθήκες που επικράτησαν μετά το χειρουργείο, με οδήγησαν σε πρωτόγνωρους δρόμους αποκατάστασης! Από τη θέληση και την αγάπη για το Basket του Βασίλη πήρα δύναμη, ξαναγύρισα ακόμα και στα θρανία και ΠΡΟΧΩΡΗΣΑΜΕ! Ο θεός Βασίλη να σου δώσει δύναμη να ολοκληρώσεις αυτό που Ονειρεύεσαι!”

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Στα 42 χρόνια επαγγελματικής πορείας, έζησα αξέχαστες στιγμές,μεγάλες χαρές και μεγάλες στεναχώριες. Συνεργάστηκα και συνεργάζομαι με εξαιρετικούς επιστήμονες. Απέκτησα εμπειρίες, διδάχθηκα τρόπους Αποκατάστασης. Αυτό όμως που έζησα με την αποκατάσταση του Βασίλη, ειλικρινά με ξεπέρασε. Ο ίδιος ο τραυματισμός, ο χρόνος και οι συνθήκες που επικράτησαν μετά το χειρουργείο, με οδήγησαν σε πρωτόγνωρους δρόμους Αποκατάστασης! Από τη θέληση και την αγάπη για το Basket του Βασίλη πήρα δύναμη, ξαναγύρισα ακόμα και στα θρανία και ΠΡΟΧΩΡΗΣΑΜΕ! Ο θεός Βασίλη να σου δώσει δύναμη να ολοκληρώσεις αυτό που Ονειρεύεσαι !

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη SKORDIS Κεντρο Φυσικοθεραπειας (@dimitrios.skordis) στις

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς