17.1 C
Athens

Κοιτάζει Μέντες η ΑΕΚ

Αρέσει στην ΑΕΚ ο μεσοεπιθετικός από το Πράσινο Ακρωτήρι

Οι «κιτρινόμαυροι» είναι δεδομένο ότι θα προχωρήσουν στην απόκτηση ενός εξτρέμ που θα μπορέσει να κάνει τη διαφορά. Μάλιστα θα ήθελαν να τον έχουν και στην προετοιμασία της ομάδας στο Κίελτσε της Πολωνίας.

Στη λίστα της «Ένωσης» βρίσκεται και ο Ράιν Μέντες με τον 28χρονο να συγκεντρώνει τα χαρακτηριστικά που ζητάει ο Μαρίνος Ουζουνίδης. Σύμφωνα λοιπόν με την Ώρα των Σπορ οι άνθρωποι της ΑΕΚ θα κάνουν προσπάθεια για την απόκτηση του παίκτη.

Ο Μέντες έχει γαλλικό διαβατήριο, ανήκει στην Καϊσέρισπορ και τη σεζόν που τελείωσε είχε 39 συμμετοχές, 7 γκολ και 7 ασίστ! Έχει συμβόλαιο ως το 2020, με την ομάδα της Τουρκίας να τον αποκτά τον Γενάρη του 2017 από τη Λιλ δίνοντας 1,5 εκατ. ευρώ. Με την Εθνική ομάδα της χώρας του έχει αγωνιστεί 35 φορές και έχει πετύχει 7 τέρματα.

Βέβαια ο Μέντες δεν είναι η μοναδική περίπτωση που εξετάζουν στον Δικέφαλο, αφού δεν εγκαταλείπουν την προσπάθεια για τον Φεντερίκο Καρτάμπια. Ο παίκτης έχει συμβόλαιο με την Λα Κορούνια έως το 2021, ενώ σύμφωνα με δημοσίευμα εφημερίδας υπάρχει επίσημη πρόταση της πρωταθλήτριας για την απόκτηση του, όμως οι Ισπανοί δε μοιάζουν πρόθυμοι να τον παραχωρήσουν.

O Φεντερίκο Καρτάμπια

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς