18.6 C
Athens

Ολυμπιακός: Λίγο μετά τις 22:00 στην Αθήνα ο Χολέμπας

Ο Χοσέ Χολέμπας επιστρέφει στον Ολυμπιακό μετά από 6 χρόνια και μετά από την παρουσία του σε Ρόμα και Γουότφορντ. Ο έμπειρος 36χρονος μπακ συμφώνησε σε όλα με τους Ερυθρόλευκους και τις επόμενες ώρες θα βρίσκεται στην Αθήνα προκειμένου να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και να υπογράψει το συμβόλαιο του.

Ο Χολέμπας έμεινε ελεύθερος από τη Γουότφορντ και ο ίδιος επέλεξε τον Ολυμπιακό, καθώς όπως έλεγε σε ανθρώπους του περιβάλλοντος του: «Θέλω ένα ωραίο και ξεκάθαρο φινάλε στην καριέρα μου, το οποίο δυστυχώς δεν είχα στη Γουότφορντ. Θα πεθάνω στο γήπεδο για να παίζω στο ίδιο επίπεδο. Εάν όμως στην ίδια θέση υπάρχουν ποδοσφαιριστές σε καλύτερη κατάσταση, δεν θα έχω κανένα πρόβλημα να καθίσω στην άκρη».

Σημειώνεται πως η προετοιμασία του Ολυμπιακού ξεκινά στις 18/8, οπότε ο Χοσέ Χολέμπας αναμένεται να δώσει το «παρών» κανονικά. Πριν από λίγη ώρα δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram το εισιτήριο της πτήσης του και λίγο μετά τις 22:00 την Κυριακή αναμένεται στην Αθήνα από τη Φρανκφούρτη.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς