16.4 C
Athens

Μήνυμα Σαββίδη για Μπεσίκτας: Ο ΠΑΟΚ θα εκπροσωπεί όλη την Ελλάδα

Ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Μάκης Γκαγκάτσης, βρέθηκε στο προπονητικό κέντρο της ομάδας στη Νέα Μεσημβρία και μετέφερε στους παίκτες το μήνυμα του Ιβάν Σαββίδη ενόψει του αγώνα με την Μπεσίκτας.

Ο Ιβάν Σαββίδης δεν έχει μπορέσει ακόμα να φύγει από το Ροστόφ, όπου έχει καθηλωθεί εξαιτίας της πανδημίας, αλλά αυτό δεν στάθηκε ως σοβαρός λόγος για να μην στείλει το δικό του μήνυμα στους παίκτες του ΠΑΟΚ για τον αγώνα με την τουρκική ομάδα.

Ο Μάκης Γκαγκάτσης μετέφερε το μήνυμα του ισχυρού άνδρα του ΠΑΟΚ στους παίκτες, επισημαίνοντας ότι είναι άλλο πράγμα η πολιτική, αλλά εκείνη τη μέρα θα εκπροσωπούν όλη την Ελλάδα.

Συγκεκριμένα είπε:

«Θέλω να δώσετε μεγάλη προσοχή, τόσο σε ότι αφορά την υγεία σας, όσο και στο παιχνίδι με την Μπεσίκτας. Μετά τα δύο κρούσματα που είχαμε, πρέπει να προσέξετε πολύ, να αποφεύγετε περιττές μετακινήσεις και να είστε κοντά στις οικογένειές σας».

Στη συνέχεια ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ, τόνισε: «Είναι ένα παιχνίδι με πολύ μεγάλη σημασία, για τους στόχους της ομάδας, το οποίο αποκτά μεγαλύτερη σημασία λόγω των γεγονότων των ημερών. Άλλο η πολιτική, άλλο το ποδόσφαιρο, αλλά θα πρέπει να γνωρίζετε ότι εκείνη τη μέρα ο ΠΑΟΚ θα εκπροσωπεί όλη την Ελλάδα».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς