17.7 C
Athens

Prague Open: Ανατροπή και νίκη για τη Χάλεπ

Με τον δύσκολο τρόπο προχωρά η Σιμόνα Χάλεπ στο τουρνουά επιστροφής της στο τουρ που διεξάγεται στη χωμάτινη επιφάνεια του Prague Open!

Η 29χρονη Ρουμάνα τενίστρια χρειάστηκε να επιστρέψει ξανά από σετ πίσω για να κερδίσει την αντίπαλό της, αυτή τη φορά τη Νο118 τενίστρια στον κόσμο, Μπάρμπορα Κρεϊτσίκοβα, με 3-6, 7-5, 6-2 ώστε να προκριθεί στα προημιτελικά της διοργάνωσης.

Τεράστια προβλήματα στο σερβίς της αντιμετώπισε η Νο2 τενίστρια στον κόσμο καθώς υπέστη break επτά φορές στο ματς, τις τρεις σε ένα εφιαλτικό πρώτο σετ στο οποίο κατάφερε να κάνει κράτημα σερβίς μόλις μια φορά.

Στο δεύτερο σετ, έμπλεξε σε περιπέτειες μιας και έχασε 4 set points στο σερβίς της στο 5-3 και χρειάστηκε εξτρά προσπάθεια για να ισοφαρίσει σε 1-1 πριν παίξει πιο απελευθερωμένα στο τελευταίο σετ δείχνοντας την ποιότητά της.

Στον επόμενο γύρο θα παίξει με την Πολωνή Μαγκταλένα Φρετς, Νο178 στον κόσμο, που κάνει αξιοθαύμαστη πορεία στην Πράγα έχοντας ξεπεράσει κάθε προσδοκία.

Πολύ ανεβασμένη στην επιστροφή της στο τουρ δείχνει να είναι και η Τζίνι Μπουσάρ που επικράτησε με 2-1 σετ της Ταμάρα Ζίντανσεκ και έχει τώρα την πρόκληση του να παίξει με την Νο23 τενίστρια στον κόσμο, Ελίζ Μέρτενς για μια θέση στα ημιτελικά.

Πηγή: Tennis24.gr

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς