12 C
Athens

«Πρόταση 500.000 ευρώ από τον Παναθηναϊκό στον Ίσλα»

Ο Μαουρίτσιο Ίσλα είναι πολύ ψηλά στη λίστα του Παναθηναϊκού, με τον Τσάβι Ρόκα να κάνει ό,τι περνάει από το χέρι του για να μπορέσει να φέρει εις πέρας τη μεταγραφή του Χιλιανού δεξιού μπακ.

Ο Ίσλα έχει συνδεθεί και με τον Ολυμπιακό, μετά από την αποχώρηση του Ομάρ Ελαμπντελαουί, με τον δημοσιογράφο του ESPN της Χιλής, Πάμπλο Ράμος, να τονίζει ότι ο Ίσλα ενημέρωσε τον Ρικέλμε (αντιπρόεδρος της Μπόκα Τζούνιορς) ότι στόχος του είναι να παραμείνει στην Ευρώπη.

«Ο Μαουρίτσιο Ίσλα τελικά απέρριψε την προσφορά της Μπόκα Τζούνιορς. Θέλει να συνεχίσει την καριέρα του στην Ευρώπη. Εν τω μεταξύ συνεχίζει την προπόνησή του στο Αλικάντε…».

Ωστόσο, ο Πάμπλο Ράμος δεν έμεινε μόνο εκεί, καθώς αποκάλυψε ότι ο Παναθηναϊκός έχει προχωρήσει την υπόθεση του Ίσλα, έχοντας προτείνει τριετές συμβόλαιο στον Χιλιανό και με ετήσιες αποδοχές που φτάνουν τις 500.000 ευρώ.

«Ο Μαουρίτσιο Ίσλα έχει δεχθεί πριν από λίγες μέρες μία πρόταση από τον Παναθηναϊκός. Η πρόταση περιελάμβανε τριετές συμβόλαιο, με τις απολαβές να φτάνουν τα 500.000 ευρώ το χρόνο. Παρόλα αυτά όμως, ο Ίσλα έχει και άλλες προτάσεις και δεν θα έχει καταλήξει στην τελική του απόφαση».

Δείτε την ανάρτησή του:

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς