20.5 C
Athens

Τσέλσι: Έφυγαν ο Γουίλιαν και ο Πέδρο

Παρελθόν και επίσημα αποτελούν από την Τσέλσι οι Γουίλιαν και Πέδρο, με τους δύο ποδοσφαιριστές να αποχαιρετούν τον σύλλογο και να ετοιμάζονται για τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Ο 32χρονος Βραζιλιάνος μεσοεπιθετικός βρισκόταν στην Τσέλσι από το 2013 και συνολικά κατέγραψε πάνω από 300 συμμετοχές ενώ κατέκτησε δύο φορές το πρωτάθλημα Αγγλίας και μία το Europa League: «Ήρθε η ώρα να προχωρήσουμε. Σίγουρα θα μου λείψουν οι συμπαίκτες μου. Φεύγω με το κεφάλι ψηλά, γνωρίζοντας πως κέρδισα πολλά εδώ κι έκανα πάντα ότι καλύτερο μπορούσα για την Τσέλσι και τη φανέλα της. Τον Αύγουστο του 2013, όταν δέχθηκαν την πρόταση από την Τσέλσι, είπα από μέσα μου ότι, ναι, σε αυτή την ομάδα έπρεπε να παίξω. Σήμερα είμαι πια πεπεισμένος ότι έκανα την καλύτερη επιλογή. Υπήρξαν πάρα πολλές στιγμές χαράς, ορισμένες λύπης, υπήρξαν τρόπαια που κατακτήσαμε μαζί και πάντα υπήρχαν πολύ έντονα συναισθήματα» έγραψε στο μήνυμά του ο Γουίλιαν που οδεύει προς Άρσεναλ

Την ίδια ώρα, ο Πέδρο αποχαιρέτησε την Τσέλσι και ετοιμάζεται να μεταβεί στη Ρώμη για να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του στη Ρόμα. Ο Ισπανός μεσοεπιθετικός αποκτήθηκε το καλοκαίρι του 2016 και κατέγραψε 137 συμμετοχές στο πρωτάθλημα.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς