17.2 C
Athens

Στη Μίλαν ο Ιγκουαΐν, επιστρέφει Γιουβέντους ο Μπονούτσι

Ολοκληρώθηκε ένα από μεγαλύτερα deal του ποδοσφαίρου της Ιταλίας, με τον Ιγκουαΐν να μετακινείται στην Μίλαν και τον Μπονούτσι να ακολουθεί το αντίθετο δρομολόγιο

Γιουβέντους και η Μίλαν συμφώνησαν σε ένα από τα μεγαλύτερα deal των τελευταίων ετών, όπου συμπεριλαμβάνονται ο Γκονσάλο Ιγκουαΐν, ο Λεάντρο Μπονούτσι και ο Ματία Καλδάρα.

Ένα από τα πλέον πολύκροτα σίριαλ των τελευταίων ετών στην γειτονική χώρα ολοκληρώθηκε την Τετάρτη (1/8).
Η συμφωνία τελικά επετεύχθη και τρεις παίκτες αλλάζουν στέγη σε μία συμφωνία που αλλάζει τις ισορροπίες.

Μετά την απόκτηση του Κριστιάνο Ρονάλντο, ο Γκονσάλο Ιγκουαΐν «περίσσευε» στο ρόστερ των πρωταθλητών Ιταλίας. Ο Αργεντινός αλλάζει στέγη και πάει στο Μιλάνο για να καλύψει την τρύπα που υπάρχει εδώ και πολλά χρόνια στην θέση του σέντερ-φορ. Η Μίλαν θα δώσει 20 εκατομμύρια ευρώ για τον μονοετή δανεισμό του Αργεντινού κι άλλα 35 το ερχόμενο καλοκαίρι για να εξασκήσει την υποχρεωτική οψιόν του «Πιπίτα».

Την ίδια στιγμή, επιστρέφει στη Γιουβέντους ο Λεάντρο Μπονούτσι, μετά από μία απογοητευτική σεζόν στους «ροσονέρι». Ο διεθνής Ιταλός στόπερ, ο οποίος πέρυσι δεν έφυγε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο από την «Βέκια Σινιόρα», ενώ την αντίθετη διαδρομή προς το Μιλάνο θα κάνει ο 24χρονος κεντρικός αμυντικός Ματία Καλδάρα.

Η συμφωνία είναι πια οριστική και το μόνο που απομένει είναι οι υπογραφές και οι επίσημες ανακοινώσεις από τις δύο ομάδες, που κάθε μία καλύπτει τα δικά της κενά και βγαίνει κερδισμένη με τον δικό της τρόπο από αυτή τη συμφωνία μαμούθ.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς