27.7 C
Athens

Σάρι: «Τρελό» το πέναλτι της Λιόν

Ο Μαουρίτσιο Σάρι μίλησε μετά από τον αποκλεισμό της Γιουβέντους από τη Λιόν και αναφέρθηκε τόσο στο πέναλτι που κέρδισαν οι Γάλλοι, ενώ παράλληλα τόνισε ότι ο διαιτητής δεν ανταποκρίθηκε στην κατάσταση.

Ο Ιταλός τεχνικός εξέφρασε την απογοήτευσή του για τον αποκλεισμό της ομάδας του και επισήμανε ότι όλοι μαζί στη Γιουβέντους θα συζητήσουν και θα αποφασίσουν για το τι μέλει γενέσθαι.

Συγκεκριμένα ανέφερε:

«Απόψε (σ.σ. εχθές) είχαμε ένα καλό παιχνίδι. Επρεπε να σκοράρουμε, αλλά βρεθήκαμε αμέσως πίσω με ένα πέναλτι, που για εμένα είναι «τρελό» και πολύ περισσότερο από αμφισβητήσιμο. Ο διαιτητής δεν ανταποκρίθηκε στην κατάσταση.

Ξοδέψαμε πολλή ενέργεια, είχαμε δύο ή τρεις ευκαιρίες στο τέλος του παιχνιδιού. Θα μπορούσαμε να προκριθούμε. Λυπήθηκα πολύ από την ήττα στο πρώτο ματς. Σε αυτό το επίπεδο, υπάρχει κόστος. Είμαι πολύ πικραμένος, καταλαβαίνω πόσο καταραμένη είναι αυτή η διοργάνωση για την Γιούβε.

Αλλά οι παίκτες μου, έδωσαν τα πάντα και αγωνίστηκαν μέχρι το τέλος. Μου άρεσαν. Είχαμε ένα καλό παιχνίδι και η Λιόν υπέφερε πολύ. Και είχαν πολύ πιο λογική πορεία προετοιμασίας από την δική μας. Δεν περιμένω τίποτα, πηγαίνω στο σπίτι λυπημένος γιατί χάσαμε. Θα συζητήσουμε και όλοι θα πουν την γνώμη τους».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς